fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag Göteborg

Därför ska du

Välja vårt bolag

Välkommen till Göteborgs kanske mest unika bemanningskoncept. Hos oss kan ditt företag i Göteborg få hjälp med att bemanna era enheter med finsktalande personal. Vi kan hjälpa er att hitta finsktalande personal inom en rad olika företag och yrkeskategorier. Besök vår målsida för att läsa mer om hur vårt bemanningsföretag i Göteborg kan hjälpa er!

Det är viktigt att inte chansa när det gäller att bemanna era enheter med finsktalande personal. Genom att kontakta oss kan ni vara säkra på att ni får den bästa möjliga personalen i Göteborg. Vi har ett stort nätverk av finsktalande kandidater och kan matcha er med rätt person för era behov.

Vi hjälper er med

Bemanning i Göteborg

Vad gör vårt bemanningskoncept i Göteborg unikt?

Vårt bemanningskoncept är helt unikt i Göteborg på flera olika sätt. För det första genomför vi alla våra bemanningsprocesser på finska, vilket ger oss en unik möjlighet att testa kandidaternas kompetens på ett helt annorlunda sätt. Det innebär att vi kan garantera att alla kandidater som vi matchar med ditt bemanningsuppdrag har en hög kompetensnivå i det finska språket. Vi har även erfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden, vilket ger oss en djupare förståelse för vad som krävs för att hitta de bästa kandidaterna. Detta innebär att vi kan erbjuda en högkvalitativ bemanningslösning för finsktalande personal inom olika yrkeskategorier och företag. Vi är också stolta över att ha en stor nätverk av finsktalande kandidater, vilket gör att vi kan matcha dig med de mest lämpliga kandidaterna för ditt bemanningsuppdrag. 

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

Vi erbjuder bemanningshjälp till ett flertal olika yrkeskategorier och branscher. Kanske behöver du hjälp med att hitta finsktalande personal till din kundtjänstavdelning? Eller letar du efter en finsktalande digital marknadsförare? Oavsett vad du behöver kan vi alltid hjälpa dig på bästa sätt. Hos oss får du alltid skräddarsydda lösningar, konkurrenskraftiga priser, inga dolda avgifter, snabba leveranser och ett trevligt bemötande. Genom att anlita oss får du med andra ord möjlighet att arbeta med Göteborgs kanske mest unika bemanningsföretag. 

"Göteborgs kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Göteborg erbjuder alltid

Unika lösningar

Om ni väljer att samarbeta med oss kan jag garantera att ni alltid får smidiga och effektiva lösningar. Vi arbetar alltid målmedvetet, effektivt och med fokus på kunden. Ni som kund står alltid i centrum i alla projekt som vi genomför i Göteborg. Här nedan kan ni läsa mer om våra effektiva bemanningsprocesser. Vi vill att vårt samarbete ska kännas tryggt, smidigt och personligt. Därför strävar vi alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet och service till våra kunder. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för ert företag i Göteborg.

01

Finsktalande processer

Alla min processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Göteborg bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser.  Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Göteborg hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

Vi erbjuder även hjälp med marknadsföring gentemot den finska marknaden som en annan av våra tjänster. Det innebär att vi hjälper svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika marknadsföringsinsatser. Vi har erfarenhet av att nå ut till den finska marknaden och kan därför erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade efter kundens behov. Om du är intresserad av att ta hjälp av våra marknadsföringstjänster, tveka inte att kontakta oss för rådgivning. Vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och hjälpa dig att nå framgång på den finska marknaden.

 

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss