fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag Luleå

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vi är ett bemanningsföretag som är specialiserat på att hjälpa företag i Luleå att hitta finsktalande personal. Vi kan hjälpa ert företag att hitta personal till flertalet olika yrkeskategorier och branscher. Kontakta oss – så hjälper vi dig att hitta en förstklassig bemanningslösning. Chansa aldrig om ni vill hitta förstklassig finsktalande personal. Kontakta oss istället. Via oss får ni kanske Luleås bästa finsktalande kandidater. 

Vi hjälper er med

Bemanning i Luleå

Varför välja just vårt bemanningsföretag i Luleå?

Varför ska du välja just vårt bemanningsföretag i Luleå framför alla andra som erbjuder liknande tjänster? För det första är vi ett av få bolag i staden som genomför bemanningstjänster helt på finska. Dvs, vi behärskar finska både skriftligt och verbalt Våra unika språkkunskaper medför till att vi kan skapa kontakt med kandidaterna på ett helt unikt sätt, vilket i sin tur medför till att du via oss får bästa möjliga anställda. Utöver detta vet vi hur den finska arbetsmarknaden fungerar. Vi kan genom detta välja kandidater till ert bolag som verkligen kan leverera till ditt bolag utifrån de kraven som finska kunder kräver. Sist men inte minst är vi självklart grymma på bemanning! Chansa som sagt inte om du vill bemanna din enhet med finsktalande personal. Kontakta oss istället – så kommer vi ta fram en förstklassig lösning till er. 

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

Vi genomför bemanningshjälp till flertalet olika yrkeskategorier och branscher. Kanske behöver du hjälp med att hitta finsktalande personal till din kundtjänstavdelning? Eller letar du efter en finsktalande digital marknadsförare? Oavsett vad du är ute efter kan vi alltid hjälpa dig på bästa sätt. Från oss får du alltid skräddarsydda lösningar, bra priser, inga dolda avgifter, snabba leveranser och ett trevligt bemötande. Genom oss får du med andra ord kanske Luleås kanske unikaste bemanningsföretag. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer till dig. 

"Luleås kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Luleå erbjuder alltid

Unika lösningar

Väljer ni att samarbeta med oss kan jag garantera att ni alltid får smidiga och effektiva lösningar. Vi arbetar alltid målmedvetet, effektivt och kundcentrerat. Du som kund står alltid i fokus i alla projekt som vi åtar oss i Luleå. Här nedan kan du läsa mer om mina effektiva bemanningsprocesser. Har du frågor kan du självklart att ringa mig eller skicka e-post – så hjälper vi er mer än gärna. 

01

Finsktalande processer

Alla min processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Luleå bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser.  Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Luleå hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

En annan tjänst som jag erbjuder mina kunder är hjälp med marknadsföring mot den finska marknaden. Dvs, jag hjälper svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika former av marknadsförings insatser. Om detta är något som ditt företag är intresserat av kan ni alltid kontakta mig för rådgivning.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss