fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Örebro

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vill du komma i kontakt med Örebros kanske unikaste bemanningsföretag? Vi är ett bemanningsföretag som är specialiserat på att hjälpa företag i Örebro att bemanna sin verksamheter med finsktalande personal. Vi kan kan hjälpa er hitta förstklassiga finsktalande personer till flertalet yrkeskategorier och branscher. På följande målsida kan ni läsa mer om vi kan hjälpa just ert företag. Chansa som sagt inte – kontakta oss istället. 

Vi hjälper er med

Bemanning i Örebro

Varför anlita vårt bemanningsföretag i Örebro?

Vi är som sagt specialiserade på att hjälpa företag i Örebro att bemanna sina verksamheter med finsktalande personal. Oss veterligen är vi en av få bemanningsföretag i hela Sverige som är inriktade på detta verksamhetsområde. Det som gör just vårt koncept så unikt är att vi genomför varje bemanningsuppdrag på finska. Med detta menas att vi själva behärskar finska både skriftligt och verbalt. Vi kan genom dessa unika kunskaper testa kandidaternas finskakunskaper på ett helt unikt sätt.  Genom att anlita oss, så kan du vara säker på att kandidaterna som vi presenterar verkligen kan finska både skriftligt och verbalt. Vidare tjänstgör vi helt remote i allt våra uppdrag. Det betyder dock inte att vi inte kan åka och träffa kandidaterna för fysiska träffar om du som kund tillönskar detta. Chansa som sagt inte om ni ska bemanna er verksamhet i Örebro med finsktalande personal. Kontakta oss istället, så hjälper vi er med en skräddarsydd lösning. 

Vilka företag hjälper vi?

För oss finns inget som heter fel eller rätt företag. Vi kan hjälpa alla olika typer av företag oavsett omsättning, storlek, personalstyrka och målsättningar. Via oss kan alla olika typer av företag i Örebro får skräddarsydda bemanningsföretagslösningar. Har ni mer specifika frågor på om hur våra tjänster fungera, så kan ni alltid kontakta oss för rådgivning. Vi hjälper er mer än gärna med att hitta förstklassiga lösningar. 

"Örebros kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Örebro erbjuder alltid

Unika lösningar

Väljer ni att samarbeta med oss kan jag garantera att ni alltid får smidiga och effektiva lösningar. Vi arbetar alltid målmedvetet, effektivt och kundcentrerat. Du som kund står alltid i fokus i alla projekt som vi åtar oss i Örebro. Här nedan kan du läsa mer om mina effektiva bemanningsprocesser. Har du frågor kan du självklart att ringa oss eller skicka e-post – så hjälper vi er mer än gärna. 

01

Finsktalande processer

Alla min processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Örebro bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser. Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Örebro hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

En annan tjänst som jag erbjuder mina kunder är hjälp med marknadsföring mot den finska marknaden. Dvs, vi hjälper svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika former av marknadsförings insatser. Om detta är något som ditt företag är intresserat av kan ni alltid kontakta mig för rådgivning.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss