fbpx

Headhunting i Malmö

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vill ert företag headhunta finsktalande personal? Vi är  en headhunting-firma som hjälper företag i Malmö att hitta finsktalande personal. Våra headhunting-tjänster passar alla företag i Malmö som vill hitta förstklassig finsktalande personal till sin verksamhet. Chansa inte om ni ska rekrytera finsktalande personal. Kontakta oss istället så hjälper vi er på bästa sätt. Välkommen till en unik headhunting-resa! 

Låt mig hjälpa er

Headhunta finsktalande kandidater

Malmös kanske unikaste headhunting

Mina headhunting-tjänster är kanske Malmös unikaste på flertalet olika delområden. För det första sker all headhunting som jag genomför helst på finska. Med andra ord kan jag redan vid förstakontakten med kandidaterna kommunicera på finska. Detta ger i sin tur att seriöst och förtroendegivande intryck, vilket i sin tur önska chansen för en lyckad headhunting. För det andra har jag själv tjänstgjort med försäljning, kundservice och marknadsföring mot den finska marknaden. Jag vet med andra ord vilka krav den finska marknaden har på kandidater. Genom att anlita mig får ni med andra ord kanske Malmös unikaste headhunting-koncept. Kontakta mig redan idag, så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa er! 

Vilka yrkeskategorier headhuntar jag till?

För mig finns inga begräsningar när det kommer till headhunting. Jag kan hjälpa ert med att hitta personal till allt från kundtjänst, försäljning, marknadsföring, vårdpersonal eller andra yrkeskategorier. Vidare hjälper jag alla företag i Malmö med förstklassig headhunting. Genom att anlita mig får ni förmodligen Malmös unikaste headhunting-koncept. Chansa som sagt inte om ni ska headhunta finsktalande personal. Kontanta mig istället, så kan jag garantera att ni får förstklassiga resultat. Ni kan enkelt kontakta mig både via e-post, telefon eller chatt.  

“Jag är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd.”

Unik headhunting

I Göteborg

Anlitar ni mig till ert headhunting uppdrag, så kan jag garantera er smidiga, kostnadseffektiva och enkla lösningar. Ni behöver aldrig vara orolig för något som heter “dolda avgifter” eller “efter-avgifter”. Genom att samarbeta med mig får nig alltid en trygg och bra lösning när det kommer till headhunting i Malmö. Här nedan kan du läsa mer om mina processer. 

01

Finsktalande processer

Samtliga av mina headhunting-processer i Malmö sker hela på finska. Genom att jag själv behärskar det finska språket kommer jag ger kandidaterna jag kontaktar bästa möjliga första-intrycket. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Jag har mångårig erfarenhet av att arbeta med rekrytering/headhunting för företag i Malmö. Genom detta kan ni alltid vara säkra på att jag levererar förstklassiga resultat. 

03

Alltid transparens

Öppenhet är alltid A och O för mig i alla headhunting uppdrag som jag åtar mig. Ni behöver aldrig vara orolig över något som heter dolda avgifter eller förseningar. Mig kan ni alltid lita på i alla situationer! 

Alltid fördomsfrihet

I alla headhunting-processer som jag åtar mig tjänstgör jag alltid helt fördomsfritt. 

Bästa kandidaten till tjänsten

De bäst lämpade kandidaterna just för din tjänst utan några fördomar.

Mångfald till ditt bolag

Jag hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar.

En rättvis kandidathantering

Vid varje headhunting-process bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Headhunting till hela Malmö

Mina tjänster passar alla företag oavsett storlek, omsättning eller personalantal. Jag tjänstgör alltid kundcentrerat utifrån era önskemål och behov. Vidare skräddarsyr jag alltid mina lösningar efter era verksamhetsmål. Sist men inte minst erbjuder jag även alltid kostnadseffektiva priser. Enligt mig ska det aldrig behöva kosta onödigt mycket att anlita ett seriöst headhunting-företag. 

Anlita oss