fbpx

Vi är det unikaste

Rekryteringsföretaget i Borlänge

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vill du komma i kontakt med ett helt unikt rekryteringsföretag i Borlänge? Våra rekryteringstjänster är inriktade på att hjälpa företag att hitta finsktalande personal till flertalet olika yrkeskategorier. Det som urskiljer vårt koncept från andra i Sverige är att hela rekryteringsprocesser sker helt på finska. Vi kan därmed erbjuda ert företag i Borlänge förstklassiga finsktalande kandidater. 

Kompetens

Vi har både verbala och skriftliga kunskaper inom det finska språket. Via detta kan vi alltid kvalitetssäkra kandidaterna.

Kundnöjdhet

För oss finns inget som heter "missnöjd kund". Vi jobbar alltid för att ge dig bästa service.

Tester

Vi har egentillverkade språktester för att granska hur väl kandidaterna kan det finska språket.

Verkningsfullhet

Vi har tjänstgjort mot finska marknaden i flertalet år. Med andra ord vet vi hur den finska marknaden fungerar.

Kostnadsmodeller

Via oss får ni alltid kostnadseffektiva rekryteringsprocesser.

Framåtsträvande

Nyfikenhet är A och O i allt de processer som vi genomfört för mina kunder.

Låt oss hjälpa dig med

Finsktalande personal till Borlänge

Välkommen till en unik rekryteringsresa

Något som vi alltid tror på i livet är att tänka annorlunda och att tänka framåt. Därför vill vi genom mina finsktalande rekryteringar revolutionera den svenska rekryteringsmarknaden. Vi vill kunna erbjuder ditt företag i Borlänge de bästa finsktalande kandidaterna som finns. Vi vill kunna göra det genom skarpa, smarta och effektiva rekryteringsprocesser som skapar en grundtrygghet för ditt företag. Om ditt företag i Borlänge vill rekrytera finsktalande personal är vårt tips följande: chansa inte, utan kontakta oss istället. Vi kommer alltid hjälpa er på bästa sätt.  För oss finns inga halvdana rekryteringslösningar!  

Molnbaserade processer

Vi genomför traditionella rekryteringsprocesser med allt vad det innebär. Det som kanske urskiljer vårt koncept från andra rekryteringsföretag i Borlänge är att allt genomförs sker helt digitalt. Det betyder inte att vi inte har möjligheten till att träffa kandidaterna live. Vi har lösningar även för detta om du som kund har önskemål gällande detta. För oss är det alltid viktigt att arbeta skräddarsytt utifrån mina kunder önskemål och behov. I alla processer som jag genomför är ett kundcentrerat förhållningssätt A och O för mig.  Kontakta gärna mig så berättar jag mer om mina unika rekryteringslösningar för Borlänge. 

"Chansa inte - utan kontakta oss"

Läs mer om mina lösningar

Unika rekryteringar

Vi tycker att smidiga lösningar ska vara en självklarhet i alla rekryteringsprocesser som jag genomför.  Därför jobbar vi alltid kundcentrerat utifrån dina önskemål och behov. Här nedan kan du läsa mer om våra förstklassiga processer. Läs mer om våra processer här nedan! 

01

Finsktalande processer

Våra rekryteringsprocesser sker helt på finska. Vi kan därav alltid kvalitetssäkra kandidaterna lämplighet för tjänsten på ett helt unikt sätt. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Genom att vi själva tjänstgjort mot den finska marknaden skulle vi vilja påstå att jag vet vad som krävs för att lyckas i Finland och vad finska kunder efterfrågar.

03

Alltid transparens

Vid varje rekrytering av finsk personal är transparens en viktigt faktor som vi aldrig avviker ifrån. Du med kund ska med andra ord alltid ha insyn i hela rekryteringsprocessen – från kandidatframtagning till anställning.

Kompetensbaserat

Genom att vårt rekryteringsföretag till ditt rekrytering i Borlänge, så kommer du upptäcka att vi har flera unika fördelar att erbjuda ditt företag. Här nedan följer några av dessa.

Resultatbaserat

Vi kommer göra vårt yttersta för att ge dig de absolute bästa rekryteringsresultaten i Borlänge. Vi är ett rekryteringsföretag som väljer att snacka mindre och leverera desto mer. För oss finns som sagt inte några halvdana resultat.

Kompetensbaserat

Varje rekryteringsprocess som vi utför genomförs alltid utan några fördomar. Det enda som vi bryr oss om är att rätt person får rätt tjänst utan några fördomar.

Kommunikativt

Kommunikation är en central aspekt i allt jag utför. Vi tror på förstklassiga resultat uppnå man genom att bedriva en förstklassig kommunikation.

Kostnadseffektiva rekryteringar

Vårt rekryteringsföretag i Borlänge har den synpunkten att rekryteringar aldrig ska behöva kosta till bolag onödigt mycket.  Av den anledningen erbjuder vårt rekryteringsföretag i Borlänge alltid tids- och kostnadseffektiva rekryteringsprocesser.  

Anlita oss