fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Gävle

Därför ska du

Välja vårt bolag

Om ditt företag i Gävle vill komma i kontakt med ett rekryteringsföretag som är specialiserat på finsktalande, så ska ni utan tvekan kontakta mig. Vi är ett rekryteringsföretag som är specialiserad på att hitta finsktalande personal till flertalet olika yrkeskategorier. Om ni ska ska rekrytera finsktalande personal. Chansa inte – utan kontakta oss istället. Genom oss får ni kanske Gävles skarpaste rekryteringar! 

Att rekrytera finsktalande personal är inget lätt uppgift, utan det krävs kunskaps och erfarenhet av den finska marknaden. Genom att du anlitar oss som ditt rekryteringsföretag i Gävle får du allt detta. Vi vet hur den finska marknaden fungerar. Vi vet vilka krav som krävs på den finska kandidaterna. Sist, men inte minst, så vet vi vad företag i Finland efterfrågar. Genom att anlita oss får du med andra ord en helt unik lösning. Vi kan på ett helt unikt sätt hjälpa ditt företag in på den finska marknaden. Om du vill få ytterligare information kring våra tjänster är du alltid välkommen till att kontakta oss. Vi tar gärna fram ett upplägg till ditt företag. Kontakta oss redan idag! 

Vi kan hjälpa alla former av företag i Gävle att rekrytera finsktalande personal. Det spelar ingen roll om ni är en stor kundtjänstavdelning som letar efter finsktalande personal. Eller om ni är mindre säljbolag som behöver hjälp med att hitta en säljare. Vi kan med andra ord hjälpa alla olika former av bolag till förstklassiga rekryteringresultat. Och du, anlitar du oss som ditt rekryteringsföretag i Gävle, så kan vi garantera att du aldrig får några halvdana resultat. För oss finns inget som heter halvdana resultat. Vi ger alltid järnet och kommer leverera Gävles bästa finsktalande kandidater till dig. Anlita oss redan idag! 

Finsktalande

Vi behärskar det finska språket både skriftligt och verbalt. Genom detta blir våra finskarekryteringar alltid exakta.

Kontaktnät

Vi besitter ett stort kontaktnät av finsktalande personer i Sverige. Anlita ni oss - så får ni del av detta kontaktnät.

Moderna metoder

Nytänkt och moderna arbetsmetoder är vårt signum. Genom oss får ni kanske Gävles modernaste rekryteringsföretag.

Tidseffektivt

Genom att vi kan finska kan jag effektivt testa kandidaternas lämplighet. Får alltid snabba processer via oss.

Inga dolda avgifter

Ni behöver aldrig oroa er för dolda avgifter om ni anlitar oss. Ärlighet genomsyrar alltid vår verksamhet.

Resultatbaserat

Vi snackar inte bara rekryteringsresultat - utan jag levrar även förstklassiga rekryteringsresultat.

Vi kan hjälpa er att rekrytera

Finsktalande personal till Gävle

Gävles kanske unikaste rekryteringar

Genom att vi är inriktad på finsktalande rekryteringar, så skulle vi vilja påstå att jag erbjuder Gävles kanske unikaste rekryteringar. Vi kan genom mina unika finskkunskaper snabbt och effektivt testa kandidaternas finska språkkompetenser. Ni behöver med andra ord aldrig vara oroliga över att de kandidater vi skickar till er inte kan finska. Vidare vet vi hur den finska marknaden fungerar och kan på så viss alltid analysera hur väl kandidaten är lämpad för den ledigförklarade tjänsten. Om ert företag ska rekrytera finsktalande personal. Chansa aldrig, utan kontakta oss istället, så lovar vi att erbjuda er Gävles kanske unikaste rekryteringar. 

Vilka arbetsmetoder tillämpar vi?

I de rekryteringsprocesser som jag utför tillämpar vi både traditionella och moderna rekryteringsprocesser. Det som gör vårt koncept unikt är att allt alltid sker på finska. Självklart testar vi alltid kandidaternas svenskkunskaper också i och med att kandidaterna trots allt ska arbeta på arbetsplatser i Sverige. Vidare är vi specialiserad på sociala medier, vilket gör att vi även kan nyttja denna kanal på bästa sätt. Som du märker erbjuder vi alltid unika och moderna arbetsmetoder i alla processer som vi utför. Genom mitt rekryteringsföretag får du kanske Gävles unikaste rekryteringar. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer än gärna mer om mina unika tjänster.  

"Unika rekryteringar till Gävle"

Via vårt rekryteringsföretag i Gävle​

Unika rekryteringar

Sammanbetar ni med oss så kan vi garantera att ni kommer få bästa möjliga resultat. Vi arbetar alltid kund fokuserat och ärligt.  För oss finns inget annat än att erbjuda ditt företag bästa möjliga resultaten. Här nedan kan du läsa lite mer om hur vi arbetar. 

01

Finsktalande processer

Alla våra processer sker helt på finska. Genom mig får ni Gävles bästa finsktalande kandidater som har förstklassiga språkkompetenser. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har tjänstgjort mot den finska marknaden i över tio år och kan utifrån detta validera kandidaternas lämplighet för tjänsten på ett helt unikt sätt. 

03

Alltid transparens

Vi kör alltid med öppna och ärliga kort. Inga dolda avgifter tillkommer om ni väljer att anlita mina rekryteringskonsulttjänster till Gävle. 

Kompetensbaserade rekryteringar

Vi genomför alltid ärliga och fördomsfria rekryteringar. För oss är det enda viktiga att rätt personer får den tilltänkta tjänsten. 

Inga fördomar

Vi tjänstgör alltid helt fördomsfritt i varje rekryteringsprocess som vi utför. Det enda som räknas är att rätt person får rätt tjänst utan några fördomar.

Rättvis kandidatbehandling

Vi behandlar alla kandidater korrekt och rättvist. Efter avslutad process återkopplar vi alltid till de kandidater som inte har gått vidare i processen

Förstklassig intervjuteknik

VI har mångårig yrkeserfarenhet av att intervjua kandidater. Genom detta ger vi varje kandidat en ärlig chans att uppvisa sina bästa kompetensområden.

Tids- och kostnadseffektiva rekryteringar

Vårt rekryteringsföretag i Gävle har den synpunkten att rekryteringar aldrig ska behöva kosta till bolag onödigt mycket.  Av den anledningen erbjuder vi alltid kostnadseffektiva priser.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Vi tror på noggrant utförda analyser genom hela rekryteringsprocessen från första kontakten med kandidaten till dess att hen blir anställd på ditt bolag. Professionellt utförda rekryteringsprocesser är A och O vårt bolag.

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss