fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Helsingborg

Därför ska du

Välja vårt bolag

Behöver du hjälp med finsktalande rekryteringar i Helsingborg? Vi är ett rekryteringsföretag i Helsingborg som är specialiserad på att hjälpa företag med finsktalande rekryteringar. Genom vårt rekryteringsföretetag får du kanske Sveriges kanske bästa rekryteringar inom finsktalande kandidater. På följande målsida kan du läsa mer om mina unika tjänster.  Chansa inte om du ska rekrytera finsktalande personal. Kontakta oss

Rekryteringar till hela Helsingborg

Vilka målgrupper passar våra tjänster till?

Våra rekryteringstjänster som vi erbjuder till Helsingborg passar alla företag som vill rekrytera förstklassig finsktalande personal. Det spelar ingen roll om ni är ett litet eller stort företag i Helsingborg, från vårt rekryteringsföretag får ni alltid förstklassiga lösningar. Vi erbjuder rekryteringar till flertalet olika yrkeskategorier och branscher. Allt från digitala marknadsförare till kundtjänstpersonal. Kontakta oss gärna, så berättar vi mer om hur vi arbetar med rekryteringar till Helsingborg.  För oss finns inget som heter “ett för svårt uppdrag”. Vi tar alltid fram skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar till alla företag. Boka gärna ett kostnadsfritt möte – så berättar vi mer om hur våra rekryteringstjänster fuingerar.  

Unika kompetenstester

Det som gör vårt rekryteringsföretag i Helsingborg helt unikt är att vi har frambringar helt egna kompetenstester inom finska språk. Vi kan genom våra egentillverkade språktester alltid testa kandidaternas kunskaper inom det finska språket på ett helt unikt sätt.  Genom att anlita oss kan vi garantera att ert företag aldrig kommer få en anställd som inte behärskar det finska språket. Chansa som sagt inte om ni ska anställa en finsktalande person. Kontakta oss istället, så får ni kanske Helsingborg kanske unikaste rekryteringsföretag. Kontakta oss redan idag – så hjälper vi er! 

"Helt unika rekryteringar till Helsingborg"

Via vårt rekryteringsföretag i Helsingborg​

Unika rekryteringar

Att jobba med oss ska vara enkelt, tryggt och smidigt. Vi kommer alltid göra mitt yttersta för att ert företag ska få bästa möjliga kandidaterna. Vidare tillkommer aldrig några dolda avgifter om ni anlitar oss. Här nedan kan ni läsa mer om våra smidiga arbetsprocesser. 

01

Finsktalande processer

Alla våra rekryteringsprocesser sker helt på finska. Genom oss får ni kanske Helsingborg unikaste och bästa rekryteringar. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta med rekryteringar mot den finska marknaden.  Vi vet vad vad den finska marknaden efterfrågar. 

03

Alltid transparens

Vid varje rekrytering av finsk personal är transparens en viktigt faktor som vi aldrig avviker ifrån. Du med kund ska med andra ord alltid ha insyn i hela rekryteringsprocessen – från kandidatframtagning till anställning.

Alltid fördomsfrihet

Vi tjänstgör alltid med 110 % fördomsfrihet i alla de rekryteringsuppdrag som vi åtar oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Bästa kandidaten för alltid den ledigförklarade tjänsten utan några fördomar. Fördomar tillhör alltid det förflutna!

Mångfald till ditt bolag

Vi hjälper ditt bolag att få större mångfald. Mångfald är framtiden och något som vi tror starkt på.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Processerna helt på finska

Det som urskiljer vårt rekryteringsföretag från andra i Helsingborg är att vi behärskar finska i både tal och skrift. Detta medför till att samtliga av våra rekryteringsprocesser alltid blir precisa, korrekta och extra bra. Vi kan med andra ord erbjuder Helsingborg helt unika rekryteringslösningar. 

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Genom vår mångåriga erfarenhet av att tjänstgöra med rekrytering har vi tagit fram ett unikt och förstklassigt koncept. Här nedan kan du läsa mer om det.  

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss