fbpx

Vi är det unikaste

Rekryteringsföretaget i Kalmar

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vill du komma i kontakt med Kalmars kanske unikaste rekryteringsföretag? Vi är ett företag som är specialiserat på att hjälpa svenska företag att rekrytera finsktalande personal. Vi har mångårig erfarenhet av den finska marknaden. Vidare besitter vi ett stort kontaktnät av finsktalande personer i hela Sverige. Chansa inte om du ska rekrytera finsktalande personal. Kontakta istället så får du rekryteringar av högsta kvalitet! 

Finsktalande

Alla våra processer sker helt på finska. Genom detta vill vi påstå att du får Sverige främsta rekryteringar inom finsktalande personal.

Trygghet

Genom vår mångåriga yrkeserfarenhet är ni alltid i trygga händer genom att anlita mig.

Ärlighet

Vi tjänstgör alltid helt utan dolda avgifter och tillämpar alltid ärliga metoder. Vi är en partner ni kan lita på i alla lägen!

Vetenskapligt

Våra rekryteringsmetoder utgår alltid från vetenskapliga tillvägagångssätt.

Smidigt

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av den finska marknaden. Utifrån dessa erfarenheter blir våra processer alltid smidiga.

Resultatbaserat

Vi snackar inte bara - utan vi levererar även förstklassiga resultat.

Låt oss hjälpa dig med

Finsktalande personal till Kalmar

Sverigeledande inom rekryteringar

Vi har redan hjälp flertalet företag i Kalmar och Sverige med att hitta förstklassig finsktalande personal. Vår målsättning är att inom tre år vara Sveriges ledande aktör inom finsktalande rekryteringar. Utifrån dessa målsättningar och premisser lovar vi att erbjuda ditt företag de bästa möjliga rekryteringarna av personal till ditt företag till Kalmar. Anlitar du oss till ditt rekryteringsföretag i Kalmar, så kan vi utlova att du inte kommer bli besviken med vårt resultat. Vi är nämligen ett rekryteringsföretag i Kalmar som aldrig nöjer sig med några halvdana rekryteringsresultat.  Kontakta gärna oss – så berättar vi mer om hur våra unika lösningar kan hjälpa din företag till nästa nivå! 

Processer helt på finska

Det som gör vårt rekryteringskoncept helt unikt är att vi alltid utför hela våra rekryteringsprocesser helt på finska. Vi har utformat kompetenstest både för skrift och verbala förmågor som vi nyttjar till att undersöka kandidaternas lämplighet för tjänsten. Genom detta kan vi alltid erbjuda våra kunder exakta, noggranna och förstklassiga finsktalande kandidater. Anlitar du vårt rekryteringsföretag i Kalmar till att ta hand om er rekryteringsprocess behöver ni aldrig vara oroliga över era rekryteringsprocesser blir fel.  Kontakta oss – så berättar vi mer om hur vårt rekryteringsföretag i Kalmar kan hjälpa er. 

"Rekryteringar till Kalmar"

Via vårt rekryteringsföretag i Kalmar​

Unika rekryteringar

Anlitar oss kan vi garantera att du alltid får ett förstklassigt bemötande, kostnadseffektiva priser, bra service och avtalsutlovade processer. Att arbeta med oss är med andra ord alltid smidigt och enkelt.  Här nedan kan du läsa mer om hur vi tjänstgör med rekrytering. 

01

Finsktalande processer

Alla processer som vi åtar oss sköts helt på finska. Vi kan genom detta garantera att ni alltid bästa möjliga finsktalande kandidaterna i Kalmar till ert bolag. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att tjänstgöra med rekrytering,  arbete mot den finska marknaden och försäljning.  Denna kombination ger alltid förstklassiga rekryteringar. 

03

Alltid transparens

Öppenhet och ärlighet är några ståndpunkter som vi aldrig vikter mig ifrån. Vidare tillkommer aldrig några dolda avgifter när du anlitat oss till ditt rekryteringsuppdrag. 

Kompetensbaserat

Anlitar du våra rekryteringstjänster, så anlitar du ett rekryteringsföretag som alltid erbjuder kompetensbaserade och fördomsfria processer.  

Inga fördomar

Vid varje rekryteringsprocess som vi utför har jag aldrig några fördomar mot kandidaterna. För oss är det enda som räknas att rätt person kommer på rätt plats.

Rättvis kandidatbehandling

Vi behandlar alltid varje kandidat rättvist och korrekt. Detta innebär att vi kontinuerligt bedriver en löpande kommunikation med kandidaterna genom hela processen.

Förstklassig intervjuteknik

Vi har mångårig erfarenhet av att intervjua både fotbollsspelare, kandidater och politiker i radio. Denna erfarenhetskombination gör att jag kan få de bästa ur kandidaterna vi samtalar med.

Kostnadseffektiva rekryteringar

Rekryteringar ska enligt oss inte behöva kosta onödigt mycket. Därför får du alltid kostnadseffektiva priser när du anlitar vårt rekryteringsföretag i Kalmar.  Kontakta gärna oss – så berättar vi mer om våra kostnadseffektiva prismodeller. 

Anlita oss