fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Karlstad

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vill ert företag i Karlstad komma i kontakt med ett rekryteringsföretag inriktat på finsktalande rekryteringar? I sådant fall ska ni kontakta oss. Vi är ett rekryteringsföretag som kan hjälpa er hitta bästa möjliga personalen finsktalande personalen.  På följande målsida kan ni läsa mer om de tjänster som jag erbjuder till er.  Chansa inte om ni ska rekrytera finsktalande personal. Kontakta oss istället. Via oss får ni kanske Karlstads unikaste rekryteringslösning. 

Finsktalande

Vi hanterar det finska språket i tal och skrift. Ni får alltid precisa rekryteringar genom att anlita vårt bolag.

Kontaktnät

Vi besitter ett stort kontaktnät av finsktalande personal i Sverige. Genom att anlita oss får du tillgång till kontaktnätet.

Moderna metoder

Vi arbetar alltid utifrån de senaste rekryteringsmetoderna som finns tillgängliga på marknaden.

Effektivt

Våra mångåriga yrkeserfarenhet har medfört till att vi alltid jobbar effektivt i varje process som vi åtar oss.

Ärligt

Vi är en rekryteringspartner som ni kan lita på i alla lägen. Vi kör alltid med öppna och ärliga kort.

Resultatbaserat

Vi tar alltid betalt först när vi har genomfört en rekryteringsprocess.

Låt oss hjälpa dig med

Finsktalande personal till Karlstad

Kontaktnät av finsktalande personer

Genom att vi har utfört flertalet rekryteringsprocesser tidigare har vi lyckas bygga upp ett stort kontaktnät av finsktalande personer i Sverige.  Anlitar du oss som ditt rekryteringsföretag i Karlstad får du tillgång till detta unika kontaktnät. Vidare har vi även en stor bekantskapskrets av finsktalande vänner som vi alltid kan stämma av med gällande lämpliga kandidater. Genom att anlita oss får du inte bara Karlstads unikaste rekryteringsföretag – utan kanske hela Sveriges unikaste rekryteringslösning.  Chansa som sagt inte om du ska rekrytera finsktalande personal. Kontakt oss istället – så hjälper vi er på bästa sätt. Genom vårt bolag får ni förstklassiga rekryteringslösningar! 

Allt sker på finska

Det enda som gör vårt koncept helt unikt är att alla mina rekryteringsprocesser sker helt på finska. Vi genomför med andra ord alla intervjuer, telefonsamtal och språktester helt på finska. Genom att tillämpa dessa metoder behöver ni aldrig vara oroliga över att ni får kandidater till ett företag som behärskar det finska språket. Genom oss får ni som sagt kanske Karlstads bästa finsktalande kandidater. Vill ni med andra ord ta er finska avdelning till nya nivåer ska ni utan tvekan kontakt mig. Vi kan hjälpa er in på den finska marknaden genom mina unika kompetenser. 

"Unika rekryteringar till Karlstad"

Via vårt rekryteringsföretag i Karlstad​

Unika rekryteringar

I varje rekryteringsprocess som vi åtar oss tror vi alltid på öppna och ärliga kort. Det är så man får fram de bästa rekryteringsresultaten. Här nedan kan du läsa om andra premisser som vi aldrig avviker ifrån när ni arbetar med mig. Vår mångåriga erfarenhet av rekrytering gör att samtliga av våra processer alltid blir extremt enkla! 

01

Finsktalande processer

Genom att alla våra rekryteringsprocesser sker helt på finska behöver ni aldrig vara oroliga över språkkunskaperna hos kandidaterna vi skickar till er. Från oss får du förstklassiga finsktalande kandidater! 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att tjänstgöra med rekrytering, försäljning, marknadsföring och kundkontakt mot den finska marknaden. 

03

Alltid transparens

Vi jobbar alltid med ärliga och öppna kort i varje process som vi genomför. Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni arbetar med mig.  

Trygga rekryteringar

Anlitar du vårt rekryteringsföretag i Karlstad ska både du och de kandidater som jag tar fram alltid kunna känna sig trygga med våra processer.  

Inga fördomar

Vi tjänstgör alltid helt fördomsfritt i varje rekryteringsprocess som vi utför. Det enda som räknas är att rätt person får rätt tjänst utan några fördomar.

Rättvis kandidatbehandling

Vi behandlar alla kandidater korrekt och rättvist. Efter avslutad process återkopplar vi alltid till de kandidater som inte har gått vidare i processen

Förstklassig intervjuteknik

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att intervjua kandidater. Genom detta ger vi varje kandidat en ärlig chans att uppvisa sina bästa kompetensområden.

Tids- och kostnadseffektiva rekryteringar

Via vårt rekryteringsföretag i Karlstad har den synpunkten att rekryteringar aldrig ska behöva kosta till bolag onödigt mycket.  Av den anledningen erbjuder vårt rekryteringsföretag i Karlstad alltid tids- och kostnadseffektiva rekryteringsprocesser.  

Via oss får du alltid

Professionella rekryteringar

Vi tror på noggrant utförda analyser genom hela rekryteringsprocessen från första kontakten med kandidaten till dess att hen blir 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss