fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Luleå

Därför ska du

Välja vårt bolag

Välkommen till Luleås kanske unikaste rekryteringsföretag! Vi är ett företag som hjälper svenska bolag att rekrytera finsktalande personal. Via oss får ni förmodligen ett att Sveriges unikaste rekryteringskoncept. På följande målsida kan ni läsa mer om hur vi kan hjälpa er. Chansa inte om ni ska rekrytera finsktalande personal, utan kontakta oss istället. 

Rekrytera finsktalande personal

Anslut er till skaran av nöjda kunder

Vi har redan hjälp flertalet företag i hela Sverige med att hitta förstklassig finsktalande personal. Yrkesområden som vi har rekryterat till är försäljning, digital marknadsföring, kundtjänst, översättning, webbredaktör och flertalet andra yrkeskategorier. Trots att vi mestadels fokuserat på att rekrytera personal till dessa yrkesområden, så finns det inget som säger att vi  inte kan genomföra en skräddarsydd rekrytering utifrån dina önskemål. Goda referenser finns att uppvisa från samtliga av dessa rekryteringsuppdrag. För oss finns aldrig några halvdana rekryteringsresultat. Vi nöjer mig alltid bara med att erbjuda dig som kund bästa möjliga resultaten. Chansa inte om ditt företag i Luleå ska rekrytera finsktalande personal. Kontakta oss istället så lovar vi att hjälpa er på bästa sätt. Anslut er redan idag till våran skara av nöjda kunder. 

Alla rekryteringsprocesser helt på finska

Det som gör vårt koncept unikt inte bara i Luleå – utan kanske i hela Sverige är att alla våra processer sker helt på finska. Vi kan genom detta unika tillvägagångssätt alltid säkerhetsställa att kandidaterna förfogar över det språkkunskaper som krävs för att kunna arbeta mot den finska marknaden. Genom att anlita oss, så kan jag garantera att ni med största sannolikhet får Luleås kanske skarpaste rekryteringar inom finsktalande personal.  

"Luleås kanske unikaste rekryteringar"

Vårt rekryteringsföretag i Luleå erbjuder alltid

Unika rekryteringar

Väljer ni att samarbeta med oss kan vi garantera att ni alltid får smidiga och effektiva lösningar. Vi arbetar alltid målmedvetet, effektivt och kundcentrerat. Du som kund står alltid i fokus i alla projekt som vi åtar oss i Luleå. Här nedan kan du läsa mer om våra effektiva rekryteringsprocesser. Har du frågor kan du självklart att ringa oss eller skicka e-post – så hjälper vi er mer än gärna. 

01

Finsktalande processer

Alla våra processer som vi genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Luleås bästa rekryteringar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att rekrytera finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar vårt bolag. Vi håller oss alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under våra rekryteringsprocesser.  Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Mitt rekryteringsföretag i Luleå erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt rekryteringsföretag i Luleå hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

En annan tjänst som vi erbjuder våra kunder är hjälp med marknadsföring mot den finska marknaden. Dvs, vi hjälper svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika former av marknadsförings insatser. Om detta är något som ditt företag är intresserat av kan ni alltid kontakta oss för rådgivning.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur mina processer fungerar i praktikten. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss