fbpx

Rekryteringsföretag i Lund

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vill ni komma i kontakt med Lunds kanske unikaste rekryteringskoncept? Letar ni efter finsktalande personal? Om ni har svart ja på dessa frågor ska ni utan tvekan kontakta vårt bolag. Vi erbjuder företag i Lund hjälp med att rekrytera finsktalande personal. Chansa inte – kontakta oss istället så får ni förstklassiga rekryteringsresultat. 

Precision

Genom att samtliga av våra rekryteringskonsulter behärskar det finska språket får ni alltid effektiva processer från oss.

Kompetensbaserat

Kompetensbaserade processer är något som vi aldrig avviker ifrån. Varje rekryteringsprocess utfört med hjälp av moderna arbetsmetoder.

Kravprofiler

Med hjälp av oss får ni kanske Lunds skarpaste kravprofiler inom finsktalande rekryteringar.

Intervjuteknik

Vi genomför alltid intervjuer med min mångåriga yrkeserfarenhet. Allt sker dessutom på finska!

Språktester

Vi har egenutvecklade språktester för att kvalitetssäkra kandidaternas språkkunskaper.

Resultatinriktat

För oss finns inget som heter halvdana resultat. Vi ger alltid vårt yttersta i alla processer som vi åtar oss.

Låt oss hjälpa ert företag

Finsktalande personal till Lund

Vi pratar inte bara – utan vi levererar även

Anlitar ni oss, så anlitar ni en helt unik rekryteringlösning inte för Lund- utan för hela Sverige. Det som gör vårt rekryteringsföretagskoncept i Lund så unikt är följande: vi behärskar det finska språket i tal och skrift, vi har över tio års erfarenhet av att tjänstgöra mot den finska marknaden och har mångårig erfarenhet av att rekrytera finsktalande personal.  För att kvalitetssäkra kandidaternas lämplighet har vi även utformat egentillverkade språktester. Genom att anlita oss, får ni som sagt Lund kanske skarpaste rekryteringar inom finsktalande personal. Ska ert företag i Lund rekrytera chansa inte – utan kontakta oss istället. Vi hjälper er alltid på bästa sätt. 

Sverigeledande inom finsktalande rekryteringar

Målsättningen med vårt koncept är att inom en treårsperiod bli Sverigeledande inom finsktalande rekryteringar. Genom att ha dessa målsättningar finns det inget som heter halvdana eller dåliga rekryteringar till Lund. Vi är alltid mån om att genomföra mina rekryteringsprocesser med stor precession och erfarenhet. Arbetsmetoderna som vi tillämpar är rättvisa både mot kandidater och kund. Genom att anlita oss som en rekryteringspartner får ni en partner som ni kan lita på i alla situationer. 

"Unika rekryteringar till Lund"

Via vårt rekryteringsföretag i Lund​

Unika rekryteringar

Något som vi alltid tror på i varje rekryteringsprocess som vi åtar oss är ärlighet, öppenhet och resultat.  Detta principer är något som vi aldrig avviker ifrån. Vi jobbar alltid nära mina kunder och bjuder alltid bästa möjliga resultaten. Ni ska kunna lita på oss vid alla tillfällen och rekryteringar som vi genomför för ert bolag. 

01

Finsktalande processer

Alla våra processer sker helt på finska. Genom detta behöver ert företag aldrig vara oroliga över att kandidaterna som vi skickar till er inte kan finska.

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att tjänstgöra med både rekrytering och finsktalande personal. Vi kan med andra ord detta med Finland. 

03

Alltid transparens

Ärlighet är något som vi alltid tror på vid varje process som jag genomföra åt er. Vi är en partner ni kan lite på vid varje process. Inga dolda avgifter tillkommer om ni anlitar oss. 

Möjligheternas rekryteringar

Genom att anlita vårt rekryteringsföretag i Lund kommer du i kontakt med ett bolag som alltid arbetar efter rättvisa grunder. 

Trygghet

Som tidigare nämnt arbetar vi alltid utifrån kompetensbaserade rekryteringsprocesser, vilket alltid är en trygghet både för ditt företag i Lund och kandidaterna som jag kontaktar. Vi är alltid måna om att ge ert företag bästa möjliga behandlingen.

Effektivitet

Utifrån min mångåriga yrkeserfarenhet erbjuder vi er alltid effektiva och säkra rekryteringsprocesser. Samtliga våra steg i processen är alltid smidiga, vilket alltid gör hela rekryteringsprocessen tideffektiv.

Ärlighet

Ärlighet är något som vi alltid strävar efter i varje rekryteringsprocess som vi åtar oss. Du kan med andra ord alltid lita på att det aldrig tillkommer några dolda avgifter eller tilläggsavgifter när du väljer att anlita vårt rekryteringsföretag i Lund.

Moderna rekryteringsprocesser

Samtliga av våra rekryteringar som vi utför till Lund genomförs alltid med moderna och tillförlitliga rekryteringsprocesser. Detta innebär att varje rekrytering utförs med kompetensbaserade metoder, vilket alltid är en trygghet både för dig och kandidaten. Vidare forskar vi alltid kring de senaste rekryteringsmodellerna och tillämpar dessa vid samtliga av mina rekryteringsprocesser.

Via oss får du alltid

Professionella rekryteringar

Vi  tror på noggrant utförda analyser genom hela rekryteringsprocessen från första kontakten med kandidaten till dess att hen blir anställd på ditt bolag. Professionellt utförda rekryteringsprocesser är A och O för vårt bolag.

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss