fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Södertälje

Därför ska du

Välja vårt bolag

Letar du efter ett rekryteringsföretag i Södertälje som kan hjälpa dig att hitta finsktalande personal? I sådant fall ska du kontakta Finskarekryteringar. Vi är ditt rekryteringsföretag i Södertälje som kan hjälpa dig hitta finsktalande personal.  Vi hjälper dig hitta finsktalande personal inom kundtjänst, försäljning, marknadsföring och översättning. Kontakta oss redan idag. 

Låt oss hjälpa dig

Rekrytera finsktalande personal i Södertälje

Unikt rekryteringsföretag i Södertälje

Det som urskiljer Finskarekryteringar från andra rekryteringsföretag i Södertälje är att vi är specialiserade på att hitta finsktalande personal. Vi är specialiserade genom att våra rekryteringskonsulter alltid talar, skriver och kommunicerar på finska. Dessutom har rekryteringskonsulterna på vårt rekryteringsföretag i Södertälje alltid själva tjänstgjort i branschen som de rekryterar till.  Du får med andra ord alltid en knivskarp och träffsäker rekrytering om du väljer oss som ditt rekryteringsföretag i Södertälje. 

Kundtjänst, försäljning och marknadsföring i Södertälje.

Som rekryteringsföretag i Södertälje är vi specialiserade inom rekrytering av kundtjänst, försäljning och marknadsföringspersonal. Vi kan självklart även erbjuda andra skräddarsydda rekryteringar inom finsktalande personal till Södertälje, men dessa special områden är vi mest specialiserade på.  Vår tro är att man alltid rekryterar bäst till delområden som man själv varit verksam inom. Kontakta oss redan idag så kan vi berättar om hur vårt rekryteringsföretag i Södertälje kan hjälpa just ditt bolag att hitta finsktalande personal. 

“Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd.”

Via vårt rekryteringsföretag i Södertälje

Unika rekryteringar

För oss innebär unika rekryteringar att vi ständigt arbetar utifrån förhållningssätten: transparens, rekryteringar med finskakunskaper och rekryteringserfarenhet. Via oss får ditt bolag med andra ord en helt unik rekryteringslösning för den svenska marknaden. En rekryteringslösning som kan ta ditt finska-projekt till helt nya nivåer. Vi är aldrig nöjda med rekryteringsresultatet, innan du som kund är nöjd. För oss är 110% kundnöjdhet inte en vision, utan en sanning.  

01

Finsktalande processer

Samtliga av vårt bolags rekryteringsexperter behärskar det finska språket både verbalt och i skrift. Vi är med andra ord ett rekryteringsbolag som tidigt i rekryteringsprocessen kan kvalitetssäkra era kandidater.

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Våra rekryterare har mångårig erfarenhet av att tjänstgöra mot den finska marknaden, och vet således vilka krav som branschen ställer på den yrkesverksamma personalen. Hos oss får du alltid förstklassiga lösningar på dina rekryteringar. 

03

Alltid transparens

Vid varje rekrytering av finsk personal är transparens en viktigt faktor som vi aldrig avviker ifrån. Du med kund ska med andra ord alltid ha insyn i hela rekryteringsprocessen – från kandidatframtagning till anställning.

Alltid fördomsfrihet

Vi är ett rekryteringsföretag  i Södertälje som alltid eftersträvar fördomsfria rekryteringar. 

Bästa kandidaten till tjänsten

De bäst lämpade kandidaterna just för din tjänst utan några fördomar.

Mångfald till ditt bolag

Vi hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Kostnadseffektiva rekryteringar till Södertälje

Vårt rekryteringsföretag i Södertälje tycker aldrig att du som kund ska behöva betala onödigt mycket pengar för en rekryteringsprocess. Genom oss får du därför alltid tids- och kostnadseffektiva priser. Vi tummar dock aldrig på kvalitén gällande rekryteringarna. 

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Vi tror på noggrant utförda analyser genom hela rekryteringsprocessen från första kontakten med kandidaten till dess att hen blir anställd på ditt bolag. Professionellt utförda rekryteringsprocesser är A och O för vårt bolag.

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss