fbpx

Rekryteringsföretag i Sundsvall

Därför ska du

Välja vårt bolag

Nalkas det finsktalande rekrytering för ert företag i Sundsvall? Vet ni inte riktigt hur ni ska hitta finsktalande kandidater? Mitt tips är att kontakta vårt rekryteringsföretag . Vi är ett företag som är specialiserat på att hitta finsktalande kandidater åt företag i Sverige. Vi kan göra detta till flertalet olika yrkeskategorier och branscher.  Chansa som sagt inte – kontakta oss istället, så hjälper jag er på bästa sätt. 

Hängivet

Vi kommer tjänstgöra hängivet för att ert företag ska hitta bästa möjliga kandidaterna.

Relationer

Vi har ett stort kontaktnät av finsktalande personal i Sverige. Anlitar du oss får du tillgång till detta kontaktnät.

Effektivitet

Alla arbetsmetoder jag som tillämpar är effektiva och tillämpar de senaste metoderna inom rekrytering.

Modernt

I alla processer som vi åtar oss tillämpar vi alltid moderna och trendiga arbetsmetoder.

Dolda avgifter

Genom att ni anlitar oss tillkommer det aldrig några dolda avgifter. Vi jobbar alltid med öppna och ärliga kort.

Kostnadseffektivt

Du får alltid kostnadseffektiva priser när du anlitar våra rekryteringstjänster.

Låt oss hjälpa er med

Finsktalande personal till Sundsvall

Ledande inom rekrytering

Vi har redan hjälp flertalet företag i Sverige och Sundsvall med att hitta finsktalande personal. Vi kan även hjälpa ditt företag med att hitta förstklassiga finsktalande kandidater. Det som gör vårt koncept unikt är att jag behärskar det finska språket både verbalt och skriftligt. Detta medför till att vi i ett tidigt skede kan testa kandidaternas språkkompetenser. Vidare vet vi hur den finska marknaden fungerar och kan utifrån det ta fram förstklassiga finsktalande kandidater till ditt företag.  Vi nöjer mig aldrig heller med några halvdana resultat. För oss finns inget som heter misslyckad rekryteringsprocess. Kontakta gärna oss – så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er. 

Rekrytering till alla yrken

Vi erbjuder rekryteringar av finsktalande personal till alla yrkesgrupper. Det spelar ingen roll om ni letar efter kundtjänstpersonal, marknadsförare, säljare, vårdbiträde eller undersköterskor. Vi kan garantera att vi alltid kommer att hitta en förstklassig lösning åt ditt företag i Sundsvall. Får oss finns det nämligen inte några för stora eller små företag att rekrytera till. Eller några för jobba uppdrag  Kontakta oss – så berättar vi mer om hur vårt företag kan hjälpa ert bolag i Sundsvall. Vi hjälper er gärna till de bästa möjliga rekryteringsresultaten. 

"Rekryteringar till Sundsvall"

Unika rekryteringar

Enligt oss ska rekryteringar inte vara onödigt krångligt. Vi erbjuder därför alltid tids- och kostnadseffektiva rekryteringsprocesser utan några dolda avgifter. Anlitar du oss ska du kunna lita på att vi håller oss till det som vi har kommit överens om vid projektens uppstart. Välkommen till en helt unik rekryteringsresa redan idag! 

01

Finsktalande processer

Vi behärskar det finska språket både verbalt och skriftligt. Med andra ord kan jag i ett tidigt skede få redan på kandidaternas språkkunskaper.  

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att tjänstgöra mot den finska marknaden, och vet således vilka krav som branschen ställer på den yrkesverksamma personalen. Från oss får du alltid förstklassiga lösningar på dina rekryteringar. 

03

Alltid transparens

Vid varje rekrytering av finsk personal är transparens en viktigt faktor som vi aldrig avviker ifrån. Du med kund ska med andra ord alltid ha insyn i hela rekryteringsprocessen – från kandidatframtagning till anställning.

Rekryteringar med hög kompetens

Anlitar du vårt  rekryteringsföretag i Sundsvall får du ett företag som alltid sysslar med kompetensbaserade rekryteringsprocesser.  

Inga fördomar

Varje rekryteringsprocess som jag utför utförs alltid utan några som helst fördomar mot kandidat. Via oss blir alla rättvist behandlade.

ISO-modeller

Vi tjänstgör efter ISO-standars i varje rekryteringsprocesser som jag utför. För oss är det viktigt att uppvisa bästa möjliga bilden för ditt företag.

Förstklassig intervjuteknik

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att intervjua kandidater. Genom detta ger vi varje kandidat en ärlig chans att uppvisa sina bästa kompetensområden.

Kostnadseffektiva rekryteringar till Sundsvall

Vårt rekryteringsföretag har den synpunkten att rekryteringar aldrig ska behöva kosta till bolag onödigt mycket. Av den anledningen erbjuder vårt rekryteringsföretag i Sundsvall alltid tids- och kostnadseffektiva rekryteringsprocesser.  

Professionella och noggranna rekryteringar

Vi tror på noggrant utförda analyser genom hela rekryteringsprocessen från första kontakten med kandidaten till dess att hen blir anställd på ditt bolag. Professionellt utförda rekryteringsprocesser är A och O för vårt bolag.

Anlitar du mig kan jag garantera

Anlita oss