fbpx

Rekryteringsföretag i Trollhättan

Därför ska du

Välja vårt bolag

Står en finsktalande rekrytering på schemat för ert företag i Trollhättan? I sådant fall ska ni utan tvekan kontakta mig. Jag driver ett rekryteringsföretag som är specialiserat på att hjälpa svenska företag att hitta finsktalande personal. På följande målsida kan ni läsa om hur jag kan hjälpa ert hitta förstklassig finsktalande personal. 

Finsktalande

Jag behärskar det finska språket skriftligt och verbalt. Via mig får ni pricksäkra rekryteringar!

Yrkeserfarenhet

Jag har erfarenhet av både rekrytering och den finska marknaden.

Kompetenstester

Kvalitetstester av kandidaternas språkkompetens sker genom språktester.

Ortsoberoende

Mina tjänster är totalt ortsoberoende. För mig är ny-tänk något som jag aldrig avviker ifrån.

Kostnadseffektivt

Rekrytering ska inte vara dyrt. Därför får ni alltid kostnadseffektiva priser.

Kompetensbaserat

Varje rekrytering som vi utför är alltid rättvis och kompetensbaserad.

Låt mig hjälpa dig med

Finsktalande personal till Trollhättan

Varför välja vårt rekryteringsföretag i Trollhättan?

Vad är det som urskiljer mitt  rekryteringsföretags koncept från andra i Trollhättan? Och varför ska du välja att anlita mig framför alla andra rekryteringsföretag i staden? För det första behärskar jag finska både verbalt och skriftligt. Genom detta kan jag enkelt genomföra förstklassiga bedömningar gällande kandidaternas finskakunskaper både i tal och skrift. Ditt bolag behöver med andra ord aldrig vara orolig för att ni får kandidaterna som inte klarar de språkkraven som ert bolag har. Vidare har jag själv tjänstgjort mot den finska marknaden och vet vilka krav som ställs på kandidaterna för att de ska klara av arbetet mot Finland. Vidare får du via mig även alltid tids- och kostnadseffektiva priser. Jag tycker nämligen inte att rekryteringslösningar ska behöva kosta ditt bolag onödigt mycket. Sammanfattningsvis får du via mig alltid en kostnadseffektiv och skräddarsydd förstklassig rekryteringslösning för ditt bolag i Trollhättan.

Vilka yrken rekryterar jag till?

Mitt rekryteringsföretag i Trollhättan är specialiserat på att rekrytera finsktalande kundtjänstmedarbetare, digitala marknadsförare, säljare och marknadsförare. Utöver detta kan jag självklart även skräddarsy en rekryteringsprocess till andra yrken också för ditt företag. För mig finns nämligen inte några för stora eller små utmaningar inom rekrytering. Det enda som jag kräver att du kommer med en specifikation gällande vilken typ av kandidat ni efterfrågar, så lovar jag att leverera en förstklassig rekryteringsprocess till ert företag. Målgrupperna som mitt bolag vänder sig till är alla företag som är intresserade av att hitta finsktalande personal. Det spelar med andra ord ingen roll om ni är ett mindre eller större företag i Trollhättan. Från mig får ni alltid förstklassiga lösningar. 

"Unika rekryteringar till Trollhättan"

Unika rekryteringar

Jag tycker inte att rekryteringsprocesser ska vara onödigt komplexa, kostsamma eller krångliga. Därför får du från mitt rekryteringsföretag i Trollhättan alltid ärliga, öppna och transparenta rekryteringsprocesser. Genom att anlita mig behöver du aldrig vara orolig över att de tillkommer några dolda avgifter. Jag tror på öppna och ärliga rekryteringsprocesser. Chansa inte – utan kontakt mig istället. 

01

Finsktalande processer

Jag talar och skriver å finska. Med andra ord kan jag i ett tidigt stadie  kvalitetssäkra era kandidater. Via mig får ni kandidater som verklingen kan finska! 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Jag har mångårig erfarenhet av att tjänstgöra mot den finska marknaden, och vet således vilka krav som branschen ställer på den yrkesverksamma personalen. Från mig får du alltid förstklassiga lösningar på dina rekryteringar. 

03

Alltid transparens

Vid varje rekrytering av finsk personal är transparens en viktigt faktor som jag aldrig avviker ifrån. Du med kund ska med andra ord alltid ha insyn i hela rekryteringsprocessen – från kandidatframtagning till anställning.

Kompetensbaserade rekryteringar

Inga fördomar

Jag tjänstgör alltid helt fördomsfritt i varje rekryteringsprocess som vi utför. Det enda som räknas är att rätt person får rätt tjänst utan några fördomar.

Rättvis kandidatbehandling

Jag behandlar alla kandidater korrekt och rättvist. Efter avslutad process återkopplar vi alltid till de kandidater som inte har gått vidare i processen

Förstklassig intervjuteknik

Jag har mångårig yrkeserfarenhet av att intervjua kandidater. Genom detta ger vi varje kandidat en ärlig chans att uppvisa sina bästa kompetensområden.

Tids- och kostnadseffektiva rekryteringar

Rekryteringar aldrig ska behöva kosta till bolag onödigt mycket.  Av den anledningen erbjuder jag alltid tids- och kostnadseffektiva rekryteringsprocesser.  Chansa inte som du ska rekrytera finsktalande personal. Kontakta mig istället så hjälpa jag er på bästa sätt. 

Anlita oss