fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Uddevalla

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vi är ett rekryteringsföretag som utför rekryteringsföretagsuppdrag till hela Uddevalla. Det som gör vårt koncept unikt är att vi hjälper företag i Uddevalla att hitta finsktalande personal till flertalet olika yrkeskategorier. Om er verksamhet vill rekrytera finsktalande personal, så ska ni inte chansa, utan kontakta oss istället. Vi erbjuder Uddevallas kanske unikaste rekryteringslösningar!  

Finsktalande

Alla våra rekryteringsprocesser sker helt på finska. Genom oss får ni alltid förstklassiga finsktalande kandidater.

Pricksäkert

Våra unika verbala och skriftliga språktester gör att finskakandidaterna som vi skickar till er alltid blir förstklassiga.

Avtalsenligt

Vi tjänstgör alltid avtalsenligt. Inga dolda avgifter tillkommer om ni väljer att anlita våra rekryteringstjänster.

Bra priser

Kostnadseffektiva priser är vårt signum.Vi vill ta rekryteringsbranschen till helt nya nivåer genom min priser.

Effektivt

Genom att vi behärskar finska både skriftligt och verbalt blir alla våra rekryteringsprocesser mycket effektiva.

Kompetensbaserat

Genom vår mångåriga yrkeserfarenhet av den finska marknaden ger vi er alltid kompetensbaserade processer.

Låt oss hjälpa er att

Rekrytera personal till Uddevalla

Rekryteringar till alla företag i Uddevalla

Våra rekryteringstjänster som vi erbjuder till Uddevalla vänder sig till alla företag i alla storlekar och omsättningar. Vi har mångårig erfarenhet av att tjänstgöra mot den finska marknaden till flertalet olika yrken, och kan utifrån detta alltid rekrytera till flertalet yrkeskategorier. Vi vet med andra ord hur den finska marknaden fungerar och vilka krav som ställs på kandidaterna. Utifrån detta kan jag alltid ta fram bästa möjliga kandidater till ditt företag i Uddevalla. Oavsett vilken bransch ditt företag är verksamt inom, så tycker vi utan tvekan att ni ska kontakta oss om ni vill rekrytera Uddevallas kanske bästa finsktalande kandidater. Chansa som sagt aldrig, utan kontakta hellre vårt rekryteringsföretag i Uddevalla, så lovar vi att göra vårt yttersta för att ditt företag ska hitta bästa möjliga kandidaterna.  

Alla processer helt på finska

Det som förmodligen gör vårt rekryteringsföretag till det unikaste i Uddevalla är att alla våra processer helt sker på finska. Dvs, vi genomför alla intervjuer helt på finska. Vi genomför både skriftliga och verbala språktester på finska. Vidare genomför vi all kommunikation på finska. Genom detta kan vi ge er en kvalitetsgaranti som får rekryteringsföretag i Uddevalla kan erbjuder sina kunder.  Om ni har som målsättning att rekrytera finsktalande personal. Chansa aldrig – utan kontakta oss istället. Vi lovar göra vårt yttersta för att ni ska få bästa möjliga kandidaterna till ert företag. 

"Unika rekryteringar till Uddevalla"

Via vårt rekryteringsföretag i Uddevalla

Avtalsenliga processer

Anlitar ni våra tjänster får ni alltid avtalsenliga och ärliga processer. Ni ska kunna lita på vårt företag när ni samarbetar med oss.  Ärlighet är en premiss som jag aldrig avviker ifrån.  Det ska i alla lägen vara extra smidigt att jobba tillsammans med oss. Vi är Uddevallas kanske smidigaste rekryteringsföretag. Läs mer om våra smidiga processer här nedan. 

01

Finsktalande processer

Alla processer sker helt på finska i mina rekryteringsprocesser. Genom oss får ni kanske Uddevallas unikaste processer. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att rekrytera personal. Genom detta kan vi hjälpa er hitta bästa möjliga finsktalande kandidaterna. 

03

Alltid transparens

Vid varje rekrytering av finsk personal är transparens en viktigt faktor som vi aldrig avviker ifrån. Du med kund ska med andra ord alltid ha insyn i hela rekryteringsprocessen – från kandidatframtagning till anställning.

Rekryteringar som ger effekt

I varje rekryteringsprocess som vi genomför i Uddevalla kan vi alltid garantera att kandidaterna får en rättvis och korrekt behandling. 

Kompetensbaserat

Samtliga av våra rekryteringar som vi utför till Uddevalla är alltid rättvisa och kompetensbaserade. Både ni som kund till oss och kandidater blir alltid rättvis behandlade av vårt rekryteringsföretag i Uddevalla.

Kostnadseffektivt

Vårt rekryteringsföretag i Uddevalla tycker att rekrytering inte ska kosta ditt bolag onödigt mycket. Därför erbjuder vi alltid tids- och kostnadseffektiva rekryteringsprocesser till alla företag i Uddevalla

Förstklassig intervjuteknik

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att intervjua kandidater. Genom detta ger vi varje kandidat en ärlig chans att uppvisa sina bästa kompetensområden.

Ortsoberoende rekryteringsföretag

Vi tjänstgör helt ortsoberoende. Det betyder dock inte att vi inte kan träffa kandidaterna fysisk på plats. Allt handlar om vad du som kund har för önskemål för den tilltänkta processen. Kontakta gärna om om ni har frågor om våra effektiva processer. Vi erbjuder er alltid ett kostnadsfritt uppstartsmöte. 

Anlita oss