fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Västerås

Därför ska du

Välja vårt bolag

Är ditt bolag i Västerås i behov av finsktalande personal? Har ni problem med att kvalitetssäkra era finsktalande kandidater? Vi är ett rekryteringsföretag i Västerås som kan hjälpa er med allt detta och lite till. Vi är ett rekryteringsföretag i Västerås som är specialiserade på finsktalande rekryteringar. 

Låt oss hjälpa dig

Rekrytera finsktalande personal i Västerås

Unika rekryteringslösningar till Västerås

Det som gör vårt rekryteringsföretag i Västerås som unikt är att vi kan erbjuda ditt bolag förstklassiga rekryteringar när det kommer till finsktalande personal.  Vårt bolag kan de finska marknaden, våra rekryteringskonsulter har själva tjänstgjort mot den finska marknaden och kan finska kunder. Utifrån detta törs vi säga att vi vet vad som krävs för att hitta de bästa finsktalande kandidaterna till ditt bolag. Från oss får du med andra ord alltid förstklassiga rekryteringar av finsktalande personal.  Anlitar du oss som ditt rekryteringsföretag i Västerås kan vi garantera att din rekrytering inte slår fel. 

Hela rekryteringsprocessen på finska

Du som besökare av hemsidan kanske undrar hur vi egentlingen kan kvalitetssäkra de finska kandidaternas lämplighet? Vi kan göra detta eftersom samtliga av våra rekryteringskonsulter behärskar det finska språket både verbalt och skriftligt.  Genom att anlita oss behöver du med andra ord aldrig vara orolig över att den finsktalande kandidaten vi skickar till dig inte behärskar det finska språket. 

"Samtliga av våra konsulter behärskar det finska språket både verbalt och skriftligt.”

Via vårt rekryteringsföretag i Västerås​

Unika rekryteringar

För oss innebär unika rekryteringar att vi oavbrutet bearbetar från ståndpunkterna: klarhet, rekryteringar med finskakunskaper och rekryteringserfarenhet. Via oss får ditt företag i Västerås med andra ord en helt exklusiv rekryteringslösning för den svenska arbetsmarknaden. Våran rekryteringslösning kan ta ditt finska-projekt till helt nya nivåer och kanske göra ditt bolag till det största i Finland. Vi är aldrig nöjda med rekryteringsresultatet, innan du som kund är nöjd. För oss är 110% kundnöjdhet inte en vision, utan en sanning.  

01

Finsktalande processer

Samtliga av vårt bolags rekryteringsexperter behärskar det finska språket både verbalt och i skrift. Vi är med andra ord ett rekryteringsbolag som tidigt i rekryteringsprocessen kan kvalitetssäkra era kandidater.

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Våra rekryterare har mångårig erfarenhet av att tjänstgöra mot den finska marknaden, och vet således vilka krav som branschen ställer på den yrkesverksamma personalen. Hos oss får du alltid förstklassiga lösningar på dina rekryteringar. 

03

Alltid transparens

Vid varje rekrytering av finsk personal är transparens en viktigt faktor som vi aldrig avviker ifrån. Du med kund ska med andra ord alltid ha insyn i hela rekryteringsprocessen – från kandidatframtagning till anställning.

Alltid fördomsfrihet

Vi är ett rekryteringsföretag  i Västerås som alltid eftersträvar fördomsfria rekryteringar. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Vi rekryterar alltid den bästa lämpande kandidaten till ditt bolag utan några onödiga fördomar. Du ska kunna lita på vårt rekryteringsföretag i Västerås.

Mångfald till ditt bolag

Vårt rekryteringsföretag i Västerås strävar alltid efter att kunna erbjuda dit mångfald. Vi hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Rekryteringar till hela Västerås

Det spelar ingen roll om du är ett stort eller litet bolag i Västerås som behöver hjälp med att hitta finsktalande personal. Vi kan hjälpa bolag inom alla storlekar, branscher och yrkeskategorier. För vårt rekryteringsföretag i Västerås är inget uppdrag får stort eller litet. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt bolag. 

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Vi tror på noggrant utförda analyser genom hela rekryteringsprocessen från första kontakten med kandidaten till dess att hen blir anställd på ditt bolag. Professionellt utförda rekryteringsprocesser är A och O för vårt bolag.

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss