fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Borås

Därför ska du

Välja vårt bolag

Är ditt företag i Borås i behov av kvalificerad personal som talar finska? Då har du kommit till rätt plats. Vårt bemanningsföretag i Borås är specialiserat på att erbjuda högkvalitativ bemanning med finsktalande kandidater inom en mängd olika branscher och yrkesområden. Vi har en lång och framgångsrik historik av att assistera företag i Borås med att hitta den mest kompetenta arbetskraften på marknaden. Vi inser den avgörande betydelsen av att anställa personal som behärskar det finska språket och som har den nödvändiga kompetensen för att utföra sina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Vi hjälper er med

Bemanning i Borås

Vad gör vårt bemanningskoncept i Borås unikt?

Det som utmärker vårt bemanningsföretag i Borås är vår djupa kompetens inom finska språket. Detta ger oss en unik förmåga att noggrant utvärdera kandidaternas färdigheter både i muntlig och skriftlig kommunikation. När du väljer att samarbeta med oss behöver du aldrig oroa dig över att anställa kandidater som inte behärskar finska språket till fullo. Vår organisation har även en omfattande erfarenhet av att arbeta på den finska marknaden under flera år. Detta ger oss en djupare förståelse för de specifika krav och normer som råder där, samt insikter i vilka individuella kompetenser och egenskaper som är avgörande för framgång. Genom att välja oss som din bemanningspartner får du tillgång till ett bemanningskoncept som är unikt i Borås. Vi uppmuntrar dig att inte tveka att kontakta oss om du är i behov av finsktalande personal till ditt företag i Borås. Vi är fast beslutna att erbjuda dig en förstklassig lösning som är skräddarsydd för dina specifika behov och krav.

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

Vi erbjuder specialiserad bemanningsassistans som täcker en bred mångfald av yrkeskategorier och branscher. Oavsett om du behöver finsktalande personal för din kundtjänstavdelning eller en erfaren finsktalande digital marknadsförare, så är vi det ultimata valet för att möta dina behov. Våra lösningar är skräddarsydda för att passa din organisation och erbjuds till konkurrenskraftiga priser utan dolda avgifter. Vi prioriterar även snabb och effektiv leverans av högkvalitativ arbetskraft. Vi rekryterar kandidat till bland annat: finsktalande kundtjänst och försäljning 

"Borås kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Borås erbjuder alltid

Unika lösningar

Om ni väljer att inleda ett samarbete med oss kan ni vara försäkrade om att ni alltid kommer att uppleva smidiga och effektiva lösningar. Vår arbetsmetod präglas alltid av målinriktad och effektivt arbete, med er som kund i centrum. Er tillfredsställelse och framgång är vår högsta prioritet i alla projekt vi åtar oss här i Borås. Nedan följer en närmare beskrivning av våra väl genomtänkta bemanningsprocesser.

 

01

Finsktalande processer

Alla min processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Borås bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser.  Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Borås hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

En annan tjänst som vi erbjuder våra kunder är hjälp med marknadsföring mot den finska marknaden. Det innebär att vi hjälper svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika former av marknadsföringsinsatser. Om detta är något som ditt företag är intresserat av kan ni alltid kontakta oss för rådgivning. Vi står redo att hjälpa er att nå ut till den finska marknaden på ett effektivt sätt.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss