fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Borås

Därför ska du

Välja vårt bolag

Är du på jakt efter finsktalande personal till ditt företag i Borås? Då har du kommit rätt! Vårt bemanningsföretag i Borås erbjuder förstklassig bemanning med finsktalande kandidater till flertalet olika branscher och yrkeskategorier. Vi har en gedigen erfarenhet av att hjälpa företag i Borås att hitta den bästa personalen på marknaden. Vi förstår vikten av att anställa personal som behärskar det finska språket och som har den rätta kompetensen för att utföra uppgifterna. Genom att anlita vårt bemanningsföretag får du tillgång till Borås skarpaste bemanningslösningar. Kontakta oss redan idag för att se hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nya höjder!

 

Vi hjälper er med

Bemanning i Borås

Vad gör vårt bemanningskoncept i Borås unikt?

Det som utmärker vårt bemanningsföretag i Borås är vår kunskap i finska. Det ger oss möjlighet att på ett unikt sätt testa kandidaternas kunskaper både muntligt och skriftligt. Du behöver därför aldrig oroa dig över kandidater som inte behärskar det finska språket när du anlitar oss. Dessutom har vi själva arbetat mot den finska marknaden under flera år och har därför en djupare förståelse för vad som krävs för att lyckas där, samt vilka personer som passar för jobbet. Genom att välja oss som din bemanningspartner får du kanske det mest unika bemanningskonceptet i Borås. Tveka inte att kontakta oss om du behöver finsktalande personal till ditt företag i Borås. Vi erbjuder en förstklassig lösning.

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

Vi erbjuder bemanningshjälp till ett brett spektrum av yrkeskategorier och branscher. Om du behöver finsktalande personal till din kundtjänstavdelning eller en finsktalande digital marknadsförare, är vi det bästa valet för dig. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar till bra priser utan dolda avgifter och med snabba leveranser. Dessutom får du alltid ett trevligt bemötande när du kontaktar oss. Genom att välja oss som samarbetspartner får du möjligheten att arbeta med Borås mest unika bemanningsföretag. Tveka inte att kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig.

"Borås kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Borås erbjuder alltid

Unika lösningar

Om ni väljer att samarbeta med oss kan jag garantera att ni alltid får smidiga och effektiva lösningar. Vi arbetar alltid målinriktat, effektivt och med kunden i centrum. Ni som kund står alltid i fokus i alla projekt som vi påtar oss i Borås. Nedan kan ni läsa mer om våra effektiva bemanningsprocesser. Tveka inte att höra av er till oss om ni har några frågor – vi hjälper er mer än gärna per telefon eller e-post.

 

01

Finsktalande processer

Alla min processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Borås bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser.  Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Borås hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

En annan tjänst som vi erbjuder våra kunder är hjälp med marknadsföring mot den finska marknaden. Det innebär att vi hjälper svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika former av marknadsföringsinsatser. Om detta är något som ditt företag är intresserat av kan ni alltid kontakta oss för rådgivning. Vi står redo att hjälpa er att nå ut till den finska marknaden på ett effektivt sätt.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss