Välkommen till en unik

rekryteringsresa

Sveriges kanske unikaste

rekryteringar

Det finns flertalet fördelar med att anlita mig som rekryteringskonsult för ert rekryteringsuppdrag. Ni får alltid kandidater verkligen behärskar det finska språket. Vidare har jag mångårig yrkeserfarenhet av att rekrytera personal till flertalet projekt. Jag vet med andra ord vilken typ av person som passar in i vilken typ av organisation. Och du, jag vet även vad finska företag och kunder efterfrågar.

Sveriges kanske unikaste

rekryteringar

Genom att anlita mig, så anlitar ni kanske Sveriges unikaste rekryteringsföretag.  

01

Språkkompetens

Alla mina rekryteringsprocesser sker helt på finska. Via denna metod får ni kanske Sveriges skarpaste rekryteringar inom finsktalande kandidater. 

02

Finska marknaden

Jag har över tio års erfarenhet av den finska marknaden. Med andra ord vet jag vad som efterfrågas av den finska marknaden. 

03

Erfarenhet

Jag har mångårig erfarenhet av att tjänstgöra med rekrytering mot flertalet olika yrkesområden och branscher. 

Chansa inte gällande er

finskasatsning

Flertalet svenska företag har misslyckats med sin satsning mot den finska marknaden genom att de inte har lyckats rekrytera finsktalande kandidater. Ett vanligt scenario är att man ivrigt vill komma igång med ett projekt mot Finland, vilket medför till att man helt glömmer bort att hitta finsktalande kandidater. Felrekrytering av finsktalande personal kostar inte bara tid och pengar för din verksamhet – utan det kan även förstöra hela ert företagsrykte i Finland.  Vidare är finska kunder alltid kräsna när det kommer till språkkunskaper. Bristande språkkunskaper kan med andra ord förstöra så mycket för ert företag! Om ert företag vill ge er bästa möjliga förutsättningarna på finska marknaden ska ni utan tvekan kontakta mig.  Genom mina unika rekryteringslösningar behöver ert bolag inte ansluta sig till raden av svenska företag som misslyckats i Finland. Chansa som sagt inte med era finskarekryteringar – utan kontakta mig i stället. 

Börja din rekryteringsresa

Om du vill påbörja din rekryteringsresa kan du kontakta mig redan idag. Du kan alltid kontakta mig både via e-post, telefon och kontaktformulär. 

Därför ska du alltid välja mina

Tjänster

Jag har tjänstgjort inom rekrytering av finsktalande personal under flertalet år både in-house hos företag och som rekryteringskonsult. Alla dessa erfarenheter har lärt mig vilken typ av människa som passar in i vilken typ av organisation. Vidare har alla mina erfarenhetsår av att tjänstgöra med kundtjänst, försäljning, marknadsföring och kundkontakt givit mig insikter i vad som krävs för att lyckas på den finska marknaden som företag. För mig är kund- och kandidatkontakt alltid A och O i alla lyckade rekryteringsprojekt. För både er som kund och för kandidater kommer jag alltid vara tillgänglig på telefon, sms och e-post. För mig är det en självklarhet att finns tillgänglig för att vi tillsammans ska uppnå bästa möjliga rekryteringsresultaten. Min uppfattning är att i en bra affär vinner alla parter. Jag kämpar alltid till det yttersta för att du som kund och att kandidaten ska känna sig nöjd med rekryteringsprocessen. För mig handlar rekrytering med andra ord om att alla parter ska få ett förstklassigt resultat av det arbete som jag genomför.