fbpx

Välkommen till en unik

rekryteringsresa

Sveriges kanske unikaste

rekryteringar

Det finns flertalet fördelar med att anlita vårt rekryteringsföretag till ditt rekryteringsuppdrag. Ni får alltid kandidater verkligen behärskar det finska språket. Vidare har vi mångårig yrkeserfarenhet av att rekrytera personal till flertalet projekt. Vi vet med andra ord vilken typ av person som passar in i vilken typ av organisation. Och du, vi  vet även vad finska företag och kunder efterfrågar.

Sveriges kanske unikaste

rekryteringar

Genom att anlita oss, så anlitar ni kanske Sveriges unikaste rekryteringsföretag.  

01

Språkkompetens

Alla våra rekryteringsprocesser sker helt på finska. Via denna metod får ni kanske Sveriges skarpaste rekryteringar inom finsktalande kandidater. 

02

Finska marknaden

Vi har över tio års erfarenhet av den finska marknaden. Med andra ord vet vi vad som efterfrågas av den finska marknaden. 

03

Erfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att tjänstgöra med rekrytering mot flertalet olika yrkesområden och branscher. 

Chansa inte gällande er

finskasatsning

Flertalet svenska företag har misslyckats med sin satsning mot den finska marknaden genom att de inte har lyckats rekrytera finsktalande kandidater. Ett vanligt scenario är att man ivrigt vill komma igång med ett projekt mot Finland, vilket medför till att man helt glömmer bort att hitta finsktalande kandidater. Felrekrytering av finsktalande personal kostar inte bara tid och pengar för din verksamhet – utan det kan även förstöra hela ert företagsrykte i Finland.  Vidare är finska kunder alltid kräsna när det kommer till språkkunskaper. Bristande språkkunskaper kan med andra ord förstöra så mycket för ert företag! Om ert företag vill ge er bästa möjliga förutsättningarna på finska marknaden ska ni utan tvekan kontakta mig.  Genom våra unika rekryteringslösningar behöver ert bolag inte ansluta sig till raden av svenska företag som misslyckats i Finland. Chansa som sagt inte med era finskarekryteringar – utan kontakta oss i stället.  Ni får alltid ett konstadsfritt uppstartsmöte med oss. 

Börja din rekryteringsresa

Om du vill påbörja din rekryteringsresa kan du kontakta oss redan idag. Du kan alltid kontakta oss både via e-post, telefon och kontaktformulär. 

Därför ska du alltid välja våra

Tjänster

Vårt team har tjänstgjort inom rekrytering av finsktalande personal under flertalet år både in-house hos företag och som rekryteringskonsult. Alla dessa erfarenheter har lärt oss  vilken typ av människa som passar in i vilken typ av organisation. Vidare har alla våra  erfarenhetsår av att tjänstgöra med kundtjänst, försäljning, marknadsföring och kundkontakt givit oss insikter i vad som krävs för att lyckas på den finska marknaden som företag. För oss  är kund- och kandidatkontakt alltid A och O i alla lyckade rekryteringsprojekt. För både er som kund och för kandidater kommer vi alltid vara tillgänglig på telefon, sms och e-post. För oss är det en självklarhet att finns tillgänglig för att vi tillsammans ska uppnå bästa möjliga rekryteringsresultaten. Vår uppfattning är att i en bra affär vinner alla parter. Vi kämpar alltid till det yttersta för att du som kund och att kandidaten ska känna sig nöjd med rekryteringsprocessen. För oss handlar rekrytering med andra ord om att alla parter ska få ett förstklassigt resultat av det arbete som jag genomför.