fbpx

Läs mer

Om oss

Bekanta dig mer

Om oss

Vi är ett rekryteringsföretag som erbjuder rekryteringar av finsktalande personal till hela Sverige. Våra tjänster är inriktade på flertalet yrkeskategorier och tjänster. Genom oss får du alltid förstklassiga och kundcentrerade rekryteringslösningar utifrån dina önskemål.  Chansa inte om du ska rekrytera finsktalande personal. Kontakta vårt kunniga team istället.

01

Transparens

Vi arbetar alltid med transparenta och avtalsenliga rekryteringsmodeller. Du som kund ska alltid kunna lita på det som vi kommit överens om.

02

Fördomsfrihet

Varje rekryteringsprocess är alltid fördomsfri och noggrann. För oss är det viktigaste att rätt person får rätt tjänst.

03

Kundnöjdhet

Vi arbetar alltid koncentrerat efter dina önskemål. Vi är aldrig nöjda innan du som kund är nöjd med resultatet. 

“Transparens, avtalsenliga rekryteringar och kundnöjdhet är A och O för oss”

Därför ska du alltid välja våra

Tjänster

Vi har tjänstgjort inom rekrytering av finsktalande personal under flertalet år både in-house hos företag och som rekryteringskonsult. Alla dessa erfarenheter har lärt oss vilken typ av människa som passar in i vilken typ av organisation. Vidare har alla våra erfarenhetsår av att tjänstgöra med kundtjänst, försäljning, marknadsföring och kundkontakt givit oss insikter i vad som krävs för att lyckas på den finska marknaden som företag. För oss är kund- och kandidatkontakt alltid A och O i alla lyckade rekryteringsprojekt. För både er som kund och för kandidater kommer vi alltid vara tillgänglig på telefon, sms och e-post. För oss är det en självklarhet att finns tillgänglig för att vi tillsammans ska uppnå bästa möjliga rekryteringsresultaten. Vår uppfattning är att i en bra affär vinner alla parter. Vi kämpar alltid till det yttersta för att du som kund och att kandidaten ska känna sig nöjd med rekryteringsprocessen. För oss handlar rekrytering med andra ord om att alla parter ska få ett förstklassigt resultat av det arbete som vi genomför.

Kommunikation och transparens är nyckeln till

Framgångsrika rekryteringar

Transparent kommunikation vid alla processer

Vi tror alltid att transparens, kommunikation och avtalsenliga rekryteringar är nyckel till varje framgångsrikt projekt. Vi vill att du som kund alltid ska kunna lita på att håller oss till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart. Vidare tror tror vi alltid på att du som kund alltid enkelt ska ha insyn i varje rekryteringsprocess utan några konstigheter. Vi tror även på att ett kundcentrerat förhållningssätt leder till de bästa rekryteringsresultaten. Av den anledningen är vi aldrig nöjd, innan du som kund är nöd med resultatet.

Kundcentrerade kravpprofiler ​

Utifrån dina krav på kandidatens kunnande och kvalifikationer genomför vi en kandidatspecifikation. Allt sker i samspel med dig och ditt företag. Ett kundcentrerat förhållningssätt är en central aspekt i alla rekryteringar vi utför.

Rekryteringar med yrkeserfarenhet​

Vi tror på yrkeserfarenhet vid varje rekryteringsprocess. Därför är jag alltid extra noggranna om att åta mig uppdrag oss uppdrag inom yrken jag själv tjänstgjort inom.

Rekrytering med språkkompetens

Vi behärskar finska både skriftligt och verbalt. Därmed kan jag alltid testa kandidaternas finskakunskaper på ett unikt sätt.

Rekryteringar till Göteborg?

Vi erbjuder flertalet lokala lösningar till Göteborg. Besök gärna vår lokala ortsida för mer information.

Vilken bransch vill rekrytera till?

Vi har lösningar till flertalet branscher

Vi erbjuder ditt bolag rekryteringshjälp av finsktalande personal till flertalet olika yrkeskategorier inom marknads, kundtjänst, kommunikation och försäljning. Vid varje rekryteringsprocess är vi alltid mån om att arbeta transparent och avtalsenligt. Som kund ska du alltid kunna lita på att vi håller det som jag kommit överens om vid projektets uppstart.

Kundtjänst

Med hjälp av migfår du alltid förstklassiga kandidater inom finsk kundtjänst.

Marknadsföring

Digital eller traditionell marknadsförare? Jagkan hjälp dig inom både kategorierna.

Försäljning

Jag kan hjälpa dig hitta bästa möjliga säljkandidaten kostnadseffektivt.

Övrigt

Letar du efter finsktalande personal till en annan bransch? Jag kan alltid arbeta fram skräddarsydda lösningar till dig.
"Som kund ska du alltid kunna lita på att vi håller det som vi kommit överens om vid projektets uppstart."
Jerry Mainio

Har du frågor eller fungeringar?

Vanliga frågor och svar

Våra priser beror helt på hur ditt behov ser ut. Vill du veta mer och ha hjälp att identifiera just ert behov, besök vår kontakta oss så hjälper vi dig så snart som möjligt. Vi arbetar dock alltid kostnadseffektivt.

Jag har själv tjänstgjort inom de område de rekryterar till. Varje process är transparent. Jag arbetar alltid avtalsenligt. Du får dessutom alltid kostnadseffektiva priser. 

Vi erbjuder rekryterare specialiserade inom olika branscher. Vill ni rekrytera till två skilda roller kommer ni mest troligt också att få arbeta med två olika rekryterare – som var och en är specialist inom det området som rollen faller inom.

Nej, vi erbjuder bara rekryteringshjälp för företag.

Om matchningen med kandidaterna inte känns helt rätt hjälper vi er att plocka fram nya. I de fall att en kandidat som vi har presenterat anställs av er, men inte platsar i rollen tillämpar vi sex månaders garanti. I dessa fall gör vi normalt om rekryteringen.

För vissa roller kan jag med enkelhet presentera fyra olika kandidater som alla har en lämplig profil. För andra roller kan det vara svårare att hitta helt rätt person, vilket gör att vi istället kanske presenterar en eller två relevanta kandidater.

Det varierar från roll till roll. För de flesta positioner tillämpar vi en kombination med tungvikt åt det ena eller andra. För mer komplexa eller nischade roller kan det krävas mer search, medan det för vissa roller kan komma in relevanta kandidater som söker tjänsten via annons.

För att kunna göra ett gediget arbete och presentera rätt urval av kandidater för den specifika rollen krävs det, inklusive search, i regel 6–8 veckors arbete. Under den perioden presenterar vi vanligtvis kandidater löpande.