Rekryteringsföretag i Örebro

Därför ska du

Välja mitt bolag

Vill du rekrytera finsktalande personal i Örebro? Chansa inte – utan kontanta mig istället.  Jag är en frilansade rekryteringskonsult som hjälper företag i Örebro att hitta finsktalande personal. Genom att anlita mig kan jag garantera att din rekrytering inte kommer slå fel. På följande målsida kan du läsa mer om hur mina unika tjänster fungerar. 

Mitt rekryteringsföretag i Örebro kan hjälpa till att

Rekrytera finsktalande personal

Vilka företag vänder jag mig till?

Mina rekryteringsföretagstjänster i Örebro passar egentlingen alla företag som vill rekrytera finsktalande personal. Jag kan hjälpa er att rekrytera personal till er kundtjänstavdelning, marknadsföringsgrupp, försäljningsteam eller någon annan skräddarsydd roll. För mig finns inga hinder när det kommer till rekryteringsuppdrag. Jag skräddarsyr alltid alla rekryteringslösningar utifrån era önskemål och behov. För mig finns inga “för svåra rekryteringsuppdrag”. Kontakta gärna mig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa ert företag i Örebro med att hitta förstklassig finsktalande personal. 

Hela rekryteringsprocessen på finska

Det som gör mitt rekryteringsföretag i Örebro unikt är att jag alltid erbjuder hela rekryteringsprocessen helt på finska. Med detta menas att jag alltid genom alla steg i processen helt på finska. Allt från kompetenstester till intervjuer. Genom att jag utför allt på finska blir våra rekryteringar alltid noggranna och förstklassiga. Du slipper med andra ord felrekryteringar av finsktalande personal när du anlitar mitt rekryteringsföretag i Örebro.  Självklart testar vi inte bara de finska språkkompetenserna, utan jag ser även till att kandidaterna även kan svenska.  Som du märker är jag ett rekryteringsföretag som förmedlingen erbjuder Örebros unikaste rekryteringslösningar. 

"Jag är aldrig nöjd, innan du är nöjd”

Via vårt rekryteringsföretag i Örebro​

Unika rekryteringar

För mig innebär unika rekryteringar att vi ständigt arbetar utifrån förhållningssätten: transparens, rekryteringar med finskakunskaper och rekryteringserfarenhet. Via oss mig får ditt bolag med andra ord en helt unik rekryteringslösning för den svenska marknaden. En rekryteringslösning som kan ta ditt finska-projekt till helt nya nivåer. Jag är aldrig nöjd med rekryteringsresultatet, innan du som kund är nöjd. För mig är 110% kundnöjdhet inte en vision, utan en sanning.  

01

Finsktalande processer

Chansa som sagt inte – utan anlita  mig. Alla mina processer sker alltid på finska, vilket medför till att du får kandidater som verkligen kan finska! 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Jag vet hur den finska arbetsmarknaden fungerar och kan utifrån detta ta fram bästa möjliga kandidaterna till ert företag. 

03

Alltid transparens

Vid varje rekrytering av finsk personal är transparens en viktigt faktor som jag aldrig avviker ifrån. Du med kund ska med andra ord alltid ha insyn i hela rekryteringsprocessen – från kandidatframtagning till anställning.

Alltid fördomsfrihet

Via mina rekryteringstjänster får ni alltid totalt fördomsfria rekryteringslösningar. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Mitt rekryteringsföretag i Örebro ger alltid den bäst lämpande kandidaten möjligheten.

Mångfald till ditt bolag

Jag hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Kompetensbaserade rekryteringar till Örebro

Alla kandidater som jag tar fram åt ditt bolag i Örebro blir alltid rättvist behandlade i varje rekryteringsprocess. Detta blir en trygghetsfaktor för alla kandidaterna och ditt bolag. 

Anlita oss