fbpx

Ladda upp din

Spontanansökan

Därför ska du

Ladda upp ditt cv

Vi är ständigt på jakt efter nya spännande finsktalande kandidater. För att vi på bästa sätt ska kunna matcha dina behov efter ledigförklarade tjänster som inkommer till oss, så är vår rekommendation att du ladda upp ditt cv till oss. När vi får lämplig ledigförklarad tjänst kan vi kontakta dig utifrån dina kompetenser. Välkommen till en unik rekryteringsresa!  

Vi vill matcha dig med

Bästa arbetsmöjligheterna

Gör din spontanansökan för framtida arbeten

Om du inte via vår hemsida har hittat något jobb som passar dig i nuläget, så är vår rekommendation att du trots allt skickar in ditt cv till oss. En spontanansökan innebär att du registrerar ditt cv i vår databas. När vi får ett inkommande arbete ser vi sedan över vår databas och återkopplar till dig. Genom att ansluta dig till vårt nätverk ökar du alltid dina chanser radikalt att få ett nytt spännande jobb inom den finsktalande arbetsmarknaden i Sverige.  Anslut du dig också till skaran av våra finsktalande kandidater redan idag. 

Det tar endast några minuter

Det är enkelt att ansluta sig till vårt nätverk. Du skickar bara in ditt cv via kontaktformuläret här nedan.  Du behöver även uppge dina kontaktuppgifter, så att vi på ett enkelt sätt ska kunna kontakta dig för framtida uppdrag. För att göra allt lite mer personligt kommer vi även efter ditt inskickade formulär ringa till dig och bekanta oss med dig ytterligare. För oss är ett gott kandidatbemötande A och O. Vi vill alltid lära känna våra kandidater på bästa sätt.  För oss är alltid ett kandidatcentrerat förhållningssätt viktigt i allt vi gör! 

Så här skickar du in

Spontanansökan

Genom att följa stegen här nedan kan du enkelt genomföra din spontanansökan. Att komma i kontakt med oss ska alltid vara enkelt och smidigt. Följ nedanstående steg så kommer vi att kontakta dig inom en rimlig tidsram.  Välkommen till en unik rekryteringsresa redan idag! Vi hjälper dig mer än gärna till att hitta en jobb inom den finska arbetsmarknaden i Sverige.

01

Kontaktuppgifter

Fyll i alla dina kontaktuppgifter. Vi behöver dessa för att på ett enkelt sätt kunna kontakta dig i framtiden. 

02

Ladda upp CV

Ladda upp ditt CV till oss. Genom detta får vi en överblick över dina kompetenser och vad du tidigare har tjänstgjort med. 

03

Kontakt

Efter att du har skickat in ditt cv, så kommer några av våra experter att kontakta dig för ett förstasamtal. Vi vill genom detta redan i ett tidigt skede bygga upp en förstklassig kandidatkontakt. 

Ansök här