fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Trollhättan

Därför ska du

Välja vårt bolag

Välkommen till en helt unik bemanningsresa! Vi är ett bemanningsföretag i Trollhättan som är specialiserat på att hjälpa företag att bemanna sina enheter med finsktalande personal. Vi kan hjälpa er göra detta till flertalet yrkeskategorier och branscher. För oss finns inga för utmanade uppdrag. Chansa aldrig om du ska bemanna din enhet med finsktalande personal. Kontakta oss istället – så hjälper vi er på bästa sätt. Välkommen till en unik bemanningsresa. 

Bemanning i Trollhättan

Varför välja just vårt bemanningsföretag i Trollhättan?

Det finns flertalet bekvämligheter med att använda vårt bemanningsföretag i Trollhättan. För det första har vi som arbetar på företaget själv erfarenhet av att tjäna mot den finska marknaden. Utifrån dessa kunnigheter kan vi alltid kvalitetssäkra kandidatens kompetensnivå på ett helt unikt sätt. Vidare behärskar vi själv det finska språket både i tal och skrift. Anlitar oss du oss behöver du med andra ord aldrig vara orolig över att vi skickar kandidater till ditt företag som inte behärskar det finska språket. För att säkerhetsställa detta lite extra har vi egenutformande kompetenstest gällande det finska språket. Förutom detta har vi även mångårig yrkeserfarenhet av att rekrytera och bemanna. Du genom detta alltid effektiva processer från – framlagda med mångårig yrkeserfarenhet.  

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

För oss finns det inga några begräsningar gällande yrkesområden som vi kan bemanna till personal till. Vi kan hjälpa er hitta personal till er kundtjänst- marknadsföring- försäljning eller vårdavdelning. Själv kan vi även hjälpa er hitta personal till flertalet andra yrkesgrupper. Det enda vi behöver från er är ett önskemål om vilken typ av kandidat som ni efterfrågar. Resten av processen kommer vi sedan att ta hand om på bästa sätt för er. Kontakta oss gärna – så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ert företag i Trollhättan på bästa sätt. 

"Trollhättans kanske unikaste bemanningar"

Vårt bemanningsföretag i Trollhättan erbjuder alltid

Unika lösningar

Om du väljer att samarbeta med vårt bemanningsföretag i Trollhättan , så kan vi garantera dig följande saker: bra priser, bra leverans och effektiva processer. Vi är en bemanningspartner man kan lita på i alla situationen och lägen. Vi jobbar alltid kundcentrerat och erbjuder ditt företag skräddarsydda lösningar. Här nedan kan du läsa mer om våra effektiva processer. 

01

Finsktalande processer

Alla våra processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Trollhättans bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser. Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Trollhättan hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

Är ett företag i Trollhättan  intresserat av att etablera sig på den finska marknaden genom marknadsföring? Förutom bemanningstjänster och rekrytering hjälper vi även företag med etablering i Finland. Kontakta gärna oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med marknadsföring i Finland. 

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna bemanningar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss