fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Borås

Därför ska du

Välja vårt bolag

Om ditt företag i Borås är i behov av finsktalande personal, då ska ni inte chansa utan istället kontakta vårt specialiserade rekryteringsföretag. Vi är experter på att hjälpa företag i Borås att rekrytera finsktalande personal till olika yrkeskategorier. Vi erbjuder skarpa och effektiva rekryteringsprocesser för att säkerställa att ni får de bästa kandidaterna. Kontakta oss idag för att få hjälp med rekrytering av finsktalande personal i Borås.

Vi tror alltid att transparens, kommunikation och överenskomna rekryteringsavtal är nyckeln till varje framgångsrikt projekt i Borås. Vi vill att du som kund alltid ska kunna lita på att vi håller oss till det som vi har kommit överens om vid projektets start. Dessutom tror vi på att du som kund enkelt ska kunna ha insyn i varje rekryteringsprocess utan några missförstånd. Ett kundcentrerat förhållningssätt leder alltid till de bästa rekryteringsresultaten och vi är aldrig nöjda förrän du som kund är nöjd med resultatet.

Vi erbjuder ditt företag rekryteringshjälp av finsktalande personal inom flera olika yrkeskategorier, såsom marknadsföring, kundtjänst, kommunikation och försäljning. Vid varje rekryteringsprocess är det viktigt för oss att arbeta transparent och enligt avtal. Som kund ska du alltid kunna lita på att vi håller det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart. Våra priser varierar beroende på era behov, men vi arbetar alltid kostnadseffektivt. Vill du ha mer information och hjälp att identifiera ert specifika behov, besök vår hemsida och kontakta oss så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Vi är ett rekryteringsföretag i Borås som hjälper er att

Rekrytera finsktalande personal i Borås

Vad gör vårt rekryteringskoncept unikt i Borås?

Det som gör vårt rekryteringsföretagskoncept unikt är att alla processer sker helt på finska. För att säkerställa kandidaternas språkkompetens inom finska språket genomför vi samtliga intervjuer helt på finska. Vi kan på så sätt enkelt testa varje kandidats språkkunskaper. Dessutom har vi utvecklat unika språktester där kandidaternas skriftliga färdigheter kvalitetssäkras. Genom att anlita oss får ni alltså kanske Borås skarpaste rekryteringar när det gäller finsktalande personal. Tveka inte att kontakta oss om ni vill rekrytera finsktalande personal till ert företag – vi hjälper er mer än gärna på er spännande rekryteringsresa!

Vilka yrkeskategorier rekryterar vi till?

Våra rekryteringstjänster är lämpliga för alla företag och yrkesområden som söker förstklassig finsktalande personal. De enda yrkesområden vi medvetet inte rekryterar till är olika former av chefspositioner, eftersom vi inte anser oss ha tillräcklig kompetens inom detta område. Utöver det finns det inga begränsningar för oss när det gäller yrkesområden. Vi kan hjälpa till att rekrytera allt från kundtjänstmedarbetare, säljare, digitala marknadsförare, vaktmästare och vårdpersonal. Inget uppdrag är för stort, litet eller svårt för oss. Vi tar mer än gärna på oss alla möjliga rekryteringsuppdrag i Borås.

"Borås kanske unikaste rekryteringar"

Vårt rekryteringsföretag i Borås erbjuder alltid

Unika rekryteringar

Om ni väljer att samarbeta med oss kan vi garantera att ni alltid får smidiga och effektiva lösningar. Vi arbetar alltid målmedvetet, effektivt och med kunden i fokus. Här nedan kan ni läsa mer om våra effektiva rekryteringsprocesser. Om ni har några frågor är ni välkomna att ringa eller skicka e-post så hjälper vi er mer än gärna.

01

Finsktalande processer

Alla min processer som vi genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Borås bästa rekryteringar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att rekrytera finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss.  Vi håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under våra rekryteringsprocesser.  Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss.

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt rekryteringsföretag i Borås erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt rekryteringsföretag i Borås hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

Vi erbjuder även hjälp med marknadsföring mot den finska marknaden som en annan tjänst till våra kunder. Vi kan hjälpa svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika marknadsföringsinsatser. Om ditt företag är intresserat av detta kan ni alltid kontakta oss för rådgivning.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som vi erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur mina processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss