fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Eskilstuna

Därför ska du

Välja vårt bolag

Söker du efter finsktalande kompetens till ditt företag i Eskilstuna? I så fall, tveka inte att kontakta oss. Vi är specialiserade på att tillhandahålla bemannings- och rekryteringstjänster för finsktalande personal inom en mångfald av branscher och yrkeskategorier. Vi är engagerade i att assistera ditt företag med att hitta de bästa lösningarna. För ytterligare information om hur vi kan stödja ditt företag, besök vår målsida där vi ger mer detaljerad insikt i våra tjänster och expertis. Vi ser fram emot möjligheten att hjälpa ditt företag att lyckas genom att förse er med kvalificerad finsktalande personal. Vi kan även hjälpa till med  B2B-försljning mot Norge. 

Varför ska du välja vårt bolag?

Varför bör ni överväga att välja vårt bemanningsföretag framför andra alternativ i Eskilstuna? För det första är vi en av de få aktörerna i hela Sverige som har specialiserat sig på att bistå företag med att hitta finsktalande personal. Vår arbetsmetod bygger på våra unika språk- och marknadskunskaper om den finska marknaden, vilket skiljer oss från mängden. Dessutom kan vi stoltsera med mångårig yrkeserfarenhet inom rekrytering och bemanning. Genom att kombinera dessa exklusiva kvalifikationer erbjuder vi möjligen de mest unika bemanningslösningarna som Eskilstuna har att erbjuda.

Vilka företag hjälper vi?

Våra bemanningslösningar är skapade för att möta behoven hos företag i Eskilstuna, oavsett storlek eller omfattning, som söker kompetent finsktalande personal. Vi är specialiserade på att hjälpa både små och stora organisationer med att rekrytera rätt personal inom en mängd olika yrkeskategorier. Oavsett om ert företag behöver stöd inom kundtjänst, försäljning eller marknadsföring, så kan ni vara säkra på att vi har en skräddarsydd och högkvalitativ lösning att erbjuda er. Vår målsättning är att hjälpa alla typer av företag, oavsett storlek eller omsättning, att ta sin verksamhet till nästa nivå genom att tillhandahålla den mest passande och kvalificerade personalen. Vi ser fram emot möjligheten att samarbeta med er och stödja er i att uppnå era mål.

“Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd.”

Via vårt bemanningsföretag i Eskilstuna ​

Unika rekryteringar

Vi är stolta över att kunna erbjuda fullständigt unika bemanningstjänster i Eskilstuna. Nedan kan ni få en djupare förståelse för hur våra bemanningstjänster fungerar. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller behöver rådgivning. Vi är engagerade i att dela med oss av våra förstklassiga processer och erfarenheter för att hjälpa er att uppnå era mål.

01

Finsktalande processer

Vi genomför alltid alla processer helt på finska. Anlitar ni oss kan ni vara säkra på kandidaterna jag skickar till er kan finska både skriftligt och verbalt. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av den finska marknaden. Vi vet vad finska kunder kräver på personalen. Chansa som sagt inte utan kontakta oss istället så hjälper vi dig på bästa sätt. 

03

Alltid transparens

Du behöver aldrig vara orolig över att det tillkommer några dolda avgifter när du anlitar oss. Vi håller oss alltid till det som vi har kommit överens om vid projektet uppstartprocess. 

Alltid fördomsfrihet

Vi är ett bemanningsföretag i Eskilstuna som dedikerar oss till en diskrimineringsfri rekryteringsprocess. Med detta menar vi att våra processer alltid grundas på bedömning av kompetens och kvalifikationer.

Bästa kandidaten till tjänsten

Vi sätter alltid den mest kvalificerade kandidaten i förarsätet, vilket innebär att varje rekrytering resulterar i en utmärkt matchning. Vår dedikation till att hitta och presentera de mest kompetenta finsktalande kandidaterna är en av våra kärnprinciper. Genom att göra detta säkerställer vi att din organisation får tillgång till den högsta standarden av arbetskraft som finns tillgänglig.

Mångfald till ditt bolag

Vi är stolta över att stödja din strävan efter en mer mångfaldig arbetsstyrka genom vår diskrimineringsfria rekryteringsprocess. Vi har en övertygelse om att mångfald är en central del av framtidens framgångsrika företag. Vår engagemang i att främja mångfald i din organisation är en åtagande vi tar på största allvar.

En rättvis kandidathantering

Under varje rekryteringsprocess värderas kandidaterna jämbördigt, oberoende av deras etnicitet, funktionsförmåga, kön, sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck, samt religiös eller annan trosuppfattning."

Tids- och kostnadseffektiva bemanningar.

Vi inser att varje företag, oavsett storlek eller bransch, har budgetrestriktioner att förhålla sig till. Därför strävar vi efter att skapa rekryteringsprocesser som är skräddarsydda för att passa dina behov och samtidigt vara ekonomiskt fördelaktiga. Genom att effektivisera vår metodik och dra nytta av modern teknik kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten i våra tjänster.

Via oss får du alltid

förstklassiga rekryteringar

Utifrån vår mångåriga yrkeserfarenhet kan vi skräddarsy våra rekryteringsprocesser efter dina önskemål och behov. Du får med andra ord från oss alltid förstklassiga processer framtagna med mångårig yrkeserfarenhet. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss