fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Eskilstuna

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vill du införskaffa finsktalande personal till ditt företag i Eskilstuna? I sådant fall ska du kontakta oss. Vi kan hjälpa dig med både bemanning och rekrytering av finsktalande personal till ditt företag. Vi hjälper dig med detta till flertalet olika branscher och yrkeskategorier. På följande målsida berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag. 

Eskilstunas kanske unikaste bemanningsföretag

Varför ska du välja vårt bolag?

Varför ska du välja just vårt bemanningsföretag bland alla andra som existerar i Eskilstuna? För det första är vi ett av få bemanningsföretag i hela Sverige som är inriktad på att hjälpa företag att hitta finsktalande personal. Vi genomför alla processer utifrån våra egna unika språk- och marknadskunskaper om den finska marknaden. Vidare har vi mångårig yrkeserfarenhet av att jobba med rekrytering och bemanning. Genom dessa unika kunskaper kan vi erbjuda er kanske Eskilstunas unikaste bemanningslösningar. Kontakta gärna oss redan idag så berättar vi mer! 

Vilka företag hjälper vi?

Våra bemanningslösningar passa både små som störa företag i Eskilstuna som vill ha hjälp med att hitta hitta finsktalande personal. Vi kan hjälpa er att hitta personal till flertalet yrkeskategorier. Det spelar ingen roll om ni letar efter personal till er kundtjänstavdelning, säljorganisation eller marknadsföringsgrupp. Hos oss finns alltid en förstklassig och skräddarsydd lösning för ert bolag. Vi kan som sagt hjälpa alla bolag oavsett storlek eller omsättning för att ta er verksamhet till nästa nivå. 

“Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd.”

Via vårt bemanningsföretag i Eskilstuna ​

Unika rekryteringar

Vi erbjuder som sagt helt unika bemanningstjänster till Eskilstuna. Här nedan kan du läsa mer om hur våra bemanningstjänster fungerar.  Har du frågor kan du självklart alltid kontakta oss för rådgivning. Vi berättar mer än gärna om våra förstklassiga processer. 

01

Finsktalande processer

Vi genomför alltid alla processer helt på finska. Anlitar ni oss kan ni vara säkra på kandidaterna jag skickar till er kan finska både skriftligt och verbalt. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av den finska marknaden. Vi vet vad finska kunder kräver på personalen. Chansa som sagt inte utan kontakta oss istället så hjälper vi dig på bästa sätt. 

03

Alltid transparens

Du behöver aldrig vara orolig över att det tillkommer några dolda avgifter när du anlitar oss. Vi håller oss alltid till det som vi har kommit överens om vid projektet uppstartprocess. 

Alltid fördomsfrihet

Vi är ett bemanningsföretag i Eskilstuna som alltid eftersträvar fördomsfria rekryteringar. Med detta menar vi att vi alltid erbjuder kompetensbaserade processer. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den lämpade kandidaten får alltid tjänsten. Vi hittar alltid de bästa finsktalande kandidaterna.

Mångfald till ditt bolag

Vi hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Vi tror alltid på att mångfald är framtiden för allt företagande.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Tids- och kostnadseffektiva bemanningar.

Vårt bemanningsföretag i Eskilstuna har den synpunkten att rekryteringar aldrig ska behöva kosta till bolag onödigt mycket.  Av den anledningen erbjuder vårt rekryteringsföretag i Eskilstuna alltid tids- och kostnadseffektiva rekryteringsprocesser.  

Via oss får du alltid

förstklassiga rekryteringar

Utifrån vår mångåriga yrkeserfarenhet kan vi skräddarsy våra rekryteringsprocesser efter dina önskemål och behov. Du får med andra ord från oss alltid förstklassiga processer framtagna med mångårig yrkeserfarenhet. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss