fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Gävle

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vi på vårt bemanningsföretag är specialiserade på att hjälpa företag i Gävle med att bemanna sina enheter med finsktalande personal. Vi kan erbjuda våra tjänster till en mängd olika branscher och yrkeskategorier. Besök vår webbplats för att ta del av vårt omfattande utbud av tjänster. Vi är stolta över att vara Gävles kanske mest unika bemanningsföretag och ser fram emot att få hjälpa er. Välkommen!

Vi hjälper er med

Bemanning i Gävle

Varför välja just vårt bemanningsföretag i Gävle?

Genom att samarbeta med vårt bemanningsföretag i Gävle kan ni vara säkra på att ni får tillgång till de skarpaste finsktalande kandidaterna på marknaden. Vi har förmågan att kvalitetssäkra alla kandidater och säkerställa deras språkkunskaper innan de anländer till ert företag. På så sätt undviker ni att anställa personer som inte uppfyller era krav på språkkunskaper. Dessutom har majoriteten av vår personal själva erfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden, vilket ger oss en unik insikt i vad som krävs av finsktalande kandidater. Genom att kontakta oss kan ni vara säkra på att ni får tillgång till de allra bästa finsktalande kandidaterna på marknaden. Tveka inte att höra av er till oss för att diskutera era behov.

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

Vi erbjuder bemanningstjänster i Gävle för både stora och små företag som vill ta sin verksamhetsstyrning till nästa nivå. Oavsett vilken yrkeskategori eller bransch ni söker personal till, kan vi hjälpa er. Vi kan bemanna er kundtjänst, försäljningsteam eller digitala marknadsföringsavdelning med finsktalande personal. Våra lösningar är alltid skräddarsydda och anpassade efter era behov. Om ni har frågor om hur våra tjänster fungerar är ni välkomna att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt för rådgivning. Vi ordnar gärna ett teamsmöte med er och berättar mer om våra unika tjänster.

"Gävles kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Gävle erbjuder alltid

Unika lösningar

Om ni väljer att samarbeta med vårt bemanningsföretag i Gävle kan vi garantera er följande saker: konkurrenskraftiga priser, pålitlig leverans och effektiva processer. Vi är er förtrogna partner i alla lägen och arbetar alltid med er i fokus för att skapa skräddarsydda lösningar. Vi är övertygade om att våra effektiva processer kommer att överträffa era förväntningar. Kontakta oss gärna via e-post, telefon eller chatt om ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag att ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå.

01

Finsktalande processer

Alla våra processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Gävles bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser. Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Gävle hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

Om ert företag i Gävle är intresserat av att etablera sig på den finska marknaden genom marknadsföring, så kan vi hjälpa er med det också. Utöver våra bemanningstjänster och rekryteringstjänster så erbjuder vi också hjälp med etablering på den finska marknaden genom marknadsföring. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa er med marknadsföring i Finland.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna bemanningar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss