fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Halmstad

Därför ska du

Välja vårt bolag

Överväger ditt företag i Halmstad att bemanna verksamheten med finsktalande personal? Då bör ni vända er till oss. Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på att hjälpa svenska företag hitta kompetent personal som talar finska. Genom att samarbeta med oss får ni tillgång till några av Sveriges mest skickliga finsktalande kandidater. Var inte rädd för att satsa på rätt person – kontakta oss redan idag.

Vi erbjuder unika tjänster som kan hjälpa er att hitta den perfekta kandidaten för er organisation. Vår erfarenhet och expertis på området gör att vi kan göra en noggrann screening av kandidater och se till att de har de nödvändiga färdigheterna och erfarenheterna för att passa just ert företag. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen åt er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet och låta oss ta hand om rekryteringsprocessen.

Bemanning i Halmstad

Varför välja just vårt bemanningsföretag i Halmstad?

“Att samarbeta med vårt bemanningsföretag i Halmstad ger dig flertalet fördelar. För det första har vi själva erfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden, vilket gör att vi på ett helt unikt sätt kan kvalitetssäkra kandidaternas kompetensnivå utifrån dessa erfarenheter. Dessutom behärskar vi själva det finska språket både i tal och skrift, vilket gör att du aldrig behöver oroa dig över att vi skickar kandidater som inte behärskar språket. För att säkerställa detta ytterligare har vi även utformat egna kompetenstester för det finska språket. Utöver detta har vi också lång erfarenhet av rekrytering och bemanning, vilket garanterar effektiva processer och hög kvalitet på våra tjänster.

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

Vi är stolta över att kunna erbjuda bemanningstjänster för en rad olika yrkesområden. Oavsett om ni behöver personal till kundtjänst, marknadsföring, försäljning eller vårdavdelning, så kan vi hjälpa er hitta rätt kandidat för er organisation. Dessutom har vi erfarenhet av att bemanna flera andra yrkesgrupper, vilket innebär att vi kan hjälpa er oavsett vilken typ av personal ni söker. Vi är fullt medvetna om att varje företag har sina egna unika behov och önskemål när det gäller personal. Därför är det enda vi behöver från er en beskrivning av vilken typ av kandidat ni söker, så tar vi hand om resten. Vi går igenom vår omfattande databas med potentiella kandidater och genomför en noggrann screeningprocess för att hitta den bästa matchningen för er organisation. Oavsett vilket yrkesområde ni behöver personal inom, så finns det inga begränsningar för oss när det gäller att hitta rätt kandidat för er. 

"Halmstads kanske unikaste bemanningar"

Vårt bemanningsföretag i Halmstad erbjuder alltid

Unika lösningar

Vi förstår att varje företag har sina egna unika utmaningar och vi är här för att hjälpa till att lösa dem på bästa sätt. Som en kundcentrerad bemanningspartner är det viktigt för oss att förstå dina behov och önskemål för att kunna erbjuda de bästa möjliga lösningarna för ditt företag. Vi strävar efter att skapa långsiktiga samarbeten som är till fördel för både våra kunder och kandidater.

01

Finsktalande processer

Alla våra processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Halmstads bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser. Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Halmstad hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

Om ditt företag i Halmstad överväger att etablera sig på den finska marknaden genom marknadsföring, kan vi hjälpa er. Förutom våra bemanningstjänster och rekryteringslösningar erbjuder vi också hjälp med att etablera företag i Finland. Att expandera till en ny marknad kan vara en utmaning och kräver tid och resurser. Genom att samarbeta med oss kan du vara säker på att du har tillgång till vårt omfattande nätverk och vår kunskap om den finska marknaden. Vi kan hjälpa till med allt från att skapa en effektiv marknadsstrategi till att hitta lämpliga partners och lokal personal.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna bemanningar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss