fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Helsingborg

Därför ska du

Välja vårt bolag

Välkommen till kanske Helsingborgs unikaste bemanningsföretag. Vi är specialiserade på att hjälpa företag i Helsingborg att bemanna sina verksamheter med finsktalande personal till flertalet olika yrkeskategorier och branscher. Anlitar du oss kan vi garantera att ni får Helsingborgs kanske bästa finsktalande kandidater framtagna med mångårig yrkeserfarenhet och yrkeserfarenhet. Chansa inte om ni ska bemanna ert kontor med finsktalande personal. Kontakta oss i stället!

Vi hjälper er med

Bemanning i Helsingborg

Vad gör vårt bemanningskoncept i Helsingborg unikt?

Bemanningsbranschen är utan tvekan hårt konkurrensutsatt och det finns flertalet olika företag inom denna kategori. Vad är det som gör just vår lösning så unik och bra? För det första behärskar vi själva på bolaget finska. Genom detta blir våra processer alltid professionella och effektiva. Vi kan till exempel redan vid första kontakten med kandidaterna alltid presentera oss på finska. Detta i sin tur ger kandidaterna ett otroligt seriöst intryck och chansen för en lyckad bemanning. Vidare vet vi hur den finska marknaden fungerar. Vi kan genom detta alltid kvalitetssäkra så att kandidaternas kompetenser verkligen är den på den nivån så att de ska klarar av att jobba mot Finlands. Sist, men inte minst jobbar vi alltid för att erbjuda er de absolute bästa lösningarna. För oss finns inget som heter halvdana bemanningsresultat. Vi är nöjda först när du som kund är nöjd med slutresultatet. Chansa som sagt inte om du ska bemanna din verksamhet med finsktalande personal. Kontakta oss i stället – så tar vi en förstklassig lösning.

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

Vi genomför bemanningshjälp till flertalet olika yrkeskategorier och branscher.  Kanske behöver du hjälp med att hitta finsktalande personal till din kundtjänstavdelning? Eller letar du efter en finsktalande digital marknadsförare? Oavsett vad du är ute efter kan vi alltid hjälpa dig på bästa sätt. Från oss får du alltid skräddarsydda lösningar, bra priser, inga dolda avgifter, snabba leveranser och ett trevligt bemötande.  Genom oss får du med andra ord kanske Helsingborgs unikaste bemanningsföretag. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer till dig. 

"Helsingborgs kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Helsingborg erbjuder alltid

Unika lösningar

Väljer ni att samarbeta med oss kan jag garantera att ni alltid får smidiga och effektiva lösningar. Vi arbetar alltid målmedvetet, effektivt och kundcentrerat. Du som kund står alltid i fokus i alla projekt som vi åtar oss i Helsingborg. Här nedan kan du läsa mer om mina effektiva bemanningsprocesser. Har du frågor kan du självklart att ringa mig eller skicka e-post – så hjälper vi er mer än gärna. 

01

Finsktalande processer

Alla min processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Helsingborg bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser.  Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Helsingborg hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

En annan tjänst som jag erbjuder mina kunder är hjälp med marknadsföring mot den finska marknaden. Dvs, jag hjälper svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika former av marknadsförings insatser. Om detta är något som ditt företag är intresserat av kan ni alltid kontakta mig för rådtgivning.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss