fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Kalmar

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vi är ett bemanningsföretag som är specialiserat på att hjälpa företag i Kalmar att hitta finsktalande personal. Kanske vill du hitta finsktalande personal till din kundtjänstavdelning, SEO-grupp eller till din vårdcentral. Hos oss kan du få hjälp med detta och mycket mer. Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig alltid på bästa sätt. Vi oss får du alltid skräddarsydda lösningar och kostnadseffektiva priser. Chansa som sagt inte – kontakta oss i stället.

Vi hjälper er med

Bemanning i Kalmar

Varför hjälpa vårt bemanningsföretag i Kalmar?

Det finns flertalet fördelar med att välja oss som ditt bemanningsföretag i Kalmar. För det första behärskar vi finska både skriftligt och verbalt på bolaget. Genom våra unika språkkunskaper kan vi alltid kvalitetssäkra de tilltänkta kandidaterna på ett helt unikt sätt. Anlitar du oss behöver du aldrig vara orolig över att kandidaterna som vi skickar till dig inte kan finska! För det andra tjänstgjort i helt remote i alla projekt som vi åtar oss. Detta betyder dock inte att vi inte kan träffa kandidaterna rent fysisk om detta efterfrågas. Vi har självklart smidiga lösningar på detta som kan effektivisera din verksamhet på bästa sätt. Sist, men inte minst vet vi hur den finska marknaden fungerar. Vi vet med andra ord vilka krav som ställs på kandidaterna för att dessa ska klara av att utföra arbetet. Kontakta oss gärna mer så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

Våra tjänster passar egentligen både små- och stora företag i Kalmar som vill ta sin verksamhetsstyrning till nästa nivå. Det spelar med andra ord ingen roll vilken omsättning, personalstyrka eller målsättning ni har. Vi kan alltid ta fram ett tids- och kostnadseffektivt paket när det kommer till bemanning av anställda till ert företag. Kontakta gärna oss – så kommer vi tillsammans kunna hitta en smidig lösning åt dig. För oss finns inget som heter halvdana lösningar. Vi jobbar bara med de bästa finsktalande kandidaterna!

"Kalmars kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Kalmar erbjuder alltid

Unika lösningar

Väljer ni att samarbeta med oss kan jag garantera att ni alltid får smidiga och effektiva lösningar. Vi arbetar alltid målmedvetet, effektivt och kundcentrerat. Du som kund står alltid i fokus i alla projekt som vi åtar oss i Kalmar. Här nedan kan du läsa mer om mina effektiva bemanningsprocesser. Har du frågor kan du självklart att ringa mig eller skicka e-post – så hjälper vi er mer än gärna. 

01

Finsktalande processer

Alla min processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Kalmars bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser.  Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Kalmar hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

En annan tjänst som jag erbjuder mina kunder är hjälp med marknadsföring mot den finska marknaden. Dvs, jag hjälper svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika former av marknadsförings insatser. Om detta är något som ditt företag är intresserat av kan ni alltid kontakta mig för rådtgivning.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss