fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Karlstad

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vi är ett bemanningsföretag som är specialiserat på att hjälpa företag i Karlstad att bemanna sina verksamheter med finsktalande personal.  Anlita du oss, så får du kanske Karlstads skarpaste finsktalande kandidater till ditt företag.  För vårt bolag finns inga för stora eller för små bemanningsuppdrag. Vi kan hjälpa er bemanna er verksamhet till flertalet olika yrkeskategorier.  Välkommen till en helt unik bemanningsresa. 

Vi hjälper er med

Bemanning i Karlstad

Vad gör vårt bemanningskoncept i Karlstad unikt?

Vi skulle vilja påstå att vårt bemanningskoncept i Karlstad är helt unikt. På vilket sätt? Kanske du tänker. För det första talar samtliga av våra rekryteringskonsulter själva finska. Genom detta kan alltid säkerhetsställa att kandidaterna som vi skickar till er faktiskt kan finska. Du behöver aldrig vara orolig att få kandidater till ditt bolag som har språkbrister. I och med att vi själva kan finska, så kan vi även komma i kontakt med de bästa finsktalande kandidaterna. Vidare har vi själv tjänstgjort mot den finska marknaden och vet vilka krav som ställs för att lyckas där. Sist, men inte minst, så har vi självkärt även mångårig yrkeserfarenhet av att jobba med bemanning och rekrytering. Vi är med andra ord en trygg lösning för ditt företag. Vi oss får du alltid tids- och kostnadseffektiva bemanningsprocesser till hela Karlstad. Kontakta oss redan idag – så berättar vi mer för dig. 

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

Vårt bemanningsföretag i Karlstad kan hjälpa dig bemanna er verksamhet till alla olika typer av yrkeskategorier. Kanske vill ni ha hjälp med att bemanna er verksamhet med finsktalande kundtjänst? Eller kanske letar ni efter finsktalande översättare? Vill ni kanske hitta finsktalande vårdpersonal? Vi kan som sagt hjälpa er med allt detta och mycket mer. För oss finns inga för svåra eller stora bemanningsuppdrag. Vi oss får ert företag i Karlstad alltid förstklassiga finsktalande kandidater till er verksamhet. Chansa inte om ni ska bemanna ert företag med finsktalande personal. Kontakta oss istället – så hjälper vi er på bästa sätt! 

"Karlstads kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Karlstad erbjuder alltid

Unika lösningar

Väljer ni att samarbeta med oss kan jag garantera att ni alltid får smidiga och effektiva lösningar. Vi arbetar alltid målmedvetet, effektivt och kundcentrerat. Du som kund står alltid i fokus i alla projekt som vi åtar oss i Karlstad. Här nedan kan du läsa mer om mina effektiva bemanningsprocesser. Har du frågor kan du självklart att ringa mig eller skicka e-post – så hjälper vi er mer än gärna. 

01

Finsktalande processer

Alla våra processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Karlstad  bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser.  Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Karlstad hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

En annan tjänst som vi erbjuder mina kunder är hjälp med marknadsföring mot den finska marknaden. Dvs, jag hjälper svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika former av marknadsförings insatser. Om detta är något som ditt företag är intresserat av kan ni alltid kontakta mig för rådgivning.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss