fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Malmö

Därför ska du

Välja vårt bolag

Letar du efter finsktalande personal till din enhet i Malmö? Då har du kommit rätt! Vi på vårt bemanningsföretag är specialiserade på att hjälpa företag i Malmö att hitta rätt personal till alla olika yrkeskategorier. Vi förstår att det kan vara svårt att hitta personal med rätt språkkunskaper, särskilt om du behöver finsktalande personal. Men med vår hjälp blir det betydligt enklare.Vi skräddarsyr alltid våra lösningar utifrån dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver finsktalande personal till tillfälliga eller permanenta tjänster, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person för jobbet. Vi har en gedigen erfarenhet av att rekrytera personal inom olika yrkesområden, så du kan känna dig trygg i att vi förstår vad som krävs för att hitta rätt person för din enhet.

Vi hjälper er med

Bemanning i Malmö

Varför välja vårt bemanningsföretag i Malmö?

Varför ska du välja just vårt bemanningsföretag bland alla andra i Malmö? Svaret är enkelt – vi är specialiserade på finsktalande personal. Detta är något som skiljer oss från andra bemanningsföretag, eftersom vi själva har erfarenhet av att tjänstgöra på den finska marknaden under tio år. Genom denna erfarenhet har vi fått insikter i vilka krav som ställs på kandidater i Finland, och vi kan därför erbjuda unika lösningar till våra kunder i Malmö. Vi har också mångårig erfarenhet av rekrytering och bemanning, vilket gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar utifrån dina specifika behov och önskemål. Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna krav på personal, vilket är anledningen till att vi alltid anpassar oss till våra kunders specifika behov. 

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

Vi på vår bemanningsbyrå i Malmö erbjuder en bred tjänst som inte är begränsad till någon specifik bransch eller företag. Det betyder att vi kan hjälpa organisationer, företag och föreningar av alla slag att bemanna sin verksamhet med personal som talar finska. Det spelar ingen roll vilken omsättning, personalstyrka eller målsättning ni har, vi kan alltid ta fram skräddarsydda lösningar som passar era specifika önskemål och behov. Vi tror på att inget bemanningsprojekt är för smått eller för stort för att ta itu med, och vi är alltid engagerade i att leverera högkvalitativ service till våra kunder.

"Malmös kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Malmö erbjuder alltid

Unika lösningar

Om ni väljer att samarbeta med oss kan ni vara säkra på att ni alltid får smidiga och effektiva lösningar. Vi är målmedvetna och arbetar alltid kundcentrerat för att ni som kund ska vara nöjd med resultatet. Varje projekt vi åtar oss i Malmö behandlas med stort engagemang och ni som kund står alltid i fokus för oss. Nedan kan ni läsa mer om våra effektiva bemanningsprocesser och hur vi kan hjälpa er. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller vill diskutera ert behov av bemanning. Vi finns här för att hjälpa er!

01

Finsktalande processer

Alla min processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Malmö bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser.  Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Malmö hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

En av de tjänster vi erbjuder våra kunder är hjälp med marknadsföring riktad mot den finska marknaden. Det innebär att vi hjälper svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika marknadsföringsinsatser. Om detta är något som ert företag är intresserat av är ni alltid välkomna att kontakta oss för rådgivning och mer information.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som vi erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss