fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Norrköping

Därför ska du

Välja vårt bolag

Välkommen till Norrköpings kanske unikaste bemanningsföretag. Vi är specialiserade på att hjälpa företag i Norrköping att bemanna sitt företag med finsktalande personal. Vi kan hjälpa ditt företag hitta personal till flertalet olika yrkeskategorier och branscher. Chansa inte om du vill bemanna ditt företag med finsktalande personal. Kontakta oss istället så tar vi fram en skräddarsydd lösning till dig. På följande målsida kan du bekanta dig mer med vårt tjänsteutbud. 

Vi hjälper er med

Bemanning i Norrköping

Varför välja just vårt bemanningsföretag i Norrköping?

Det finns flertalet anledningar till att välja just vårt bemanningsföretag i Norrköping. Det som differentierar oss från oss från övriga bolag i inom bemanning är att vi själv behärskar det finska språket både i tal och skrift. Genom detta kan vi på ett helt unikt sätt kompetenstesta personerna som vi sänder till ditt företag. Genom att anlita oss som ditt bemanningsföretag i Norrköping behöver du med andra ord alltid vara säkert på att kandidaterna som vi skickar kan finska. Vidare vet vi hur finska kundsegment fungerar. Vi vet med andra ord vilka krav som ställs på den finska kandidaterna. Vi skulle vilja påstå att vi är Norrköpings kanske unikaste bemanningsföretag. Kontakta oss – så berättar vi mer redan idag. 

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

För oss vi aldrig några begräsningar när det kommer till bemanning av finsktalande personal i Norrköping. Vi kan hjälpa dig hitta personal inom kundtjänst, marknadsföring, vård, restaurang och alla andra branscher.  För oss finns med andra ord inga begräsningar. Det enda som är viktigt för oss är att du kommer med en bra kravprofil, så kommer vi göra vårt yttersta för att hitta kandidater till dig. För vårt bemanningsföretag i Linköping finns inga begräsningar – eller några för svåra uppdrag. Kontakta oss via telefon, e-post eller chatt så lovar vi hjälpa dig på bästa sätt. 

"Norrköpings kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Norrköping erbjuder alltid

Unika lösningar

Om du väljer att samarbeta med vårt bemanningsföretag i Norrköping, så kan vi garantera dig följande saker: bra priser, bra leverans och effektiva processer. Vi är en bemanningspartner man kan lita på i alla situationen och lägen. Vi jobbar alltid kundcentrerat och erbjuder ditt företag skräddarsydda lösningar. Här nedan kan du läsa mer om våra effektiva processer. 

01

Finsktalande processer

Alla våra processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Norrköpings bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser. Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Norrköping hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

Är ett företag i Norrköping intresserat av att etablera sig på den finska marknaden genom marknadsföring? Förutom bemanningstjänster och rekrytering hjälper vi även företag med etablering i Finland. Kontakta gärna oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med marknadsföring i Finland. 

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna bemanningar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss