fbpx

Bemanningsföretag Stockholm

Bekanta dig mer

Om oss

Letar du efter Stockholms kanske unikaste bemanningsföretag? I sådant fall ska du kontakta oss. Vi erbjuder unika bemanningstjänster till hela Stockholm när det kommer till finsktalande personal. Genom vårt företag får ni kanske Stockholms pricksäkraste bemanningstjänster. På följande målsida kan du bekanta dig mer med vårt tjänsteutbud. 

01

Språkkunskap

Inom företaget besitter vi både skriftliga och verbala kunskaper inom det finska språket. Detta medför till att varje kandidat verkligen behärskar det finska språket. 

02

Erfarenhet

Vi har erfarenhet av den finska marknaden. Vi vet med andra ord vilken typ av kandidat som passar för ditt företag.

03

Kundnöjdhet

Vi erbjuder bemanning av finsktalande personal till flertalet olika yrkeskategorier och branscher.  Kontakta oss – så berättar vi mer. 

“Transparens, avtalsenliga rekryteringar och kundnöjdhet är A och O för oss”

Därför ska du alltid välja våra

Tjänster

Vi har tjänstgjort inom bemanning av finsktalande personal under flertalet år. Alla dessa erfarenheter har lärt oss vilken typ av människa som passar in i vilken typ av organisation. Vidare har alla våra erfarenhetsår av att tjänstgöra med kundtjänst, försäljning, marknadsföring och kundkontakt givit oss insikter i vad som krävs för att lyckas på den finska marknaden som företag. För vårt bemanningsföretag i Stockholm är kund- och kandidatkontakt alltid A och O i alla lyckade bemanningsprojekt. För både er som kund och för kandidater kommer vi alltid vara tillgänglig på telefon, sms och e-post. För oss är det en självklarhet att finns tillgänglig för att vi tillsammans ska uppnå bästa möjliga bemanningsresultaten. Vår uppfattning är att i en bra affär vinner alla parter. Vi kämpar alltid till det yttersta för att du som kund och att kandidaten ska känna sig nöjd med alla processer. För oss handlar bemanning med andra ord om att alla parter ska få ett förstklassigt resultat av det arbete som vi genomför. Välkommen till Stockholms kanske unikaste bemanningsföretag. 

Kommunikation och transparens är nyckeln till

Framgångsrika bemanningar

Transparent kommunikation vid alla processer

Något som vi aldrig avviker ifrån är ärlighet, öppenhet och seriösa processer. Med detta menas att vi alltid håller oss till det som vi har lovat vid projektets uppstart. Vidare håller vi alla utlovade tidsmål. Genom att anlita oss behöver du aldrig vara orolig över att några onödiga förseningar. Vidare tillkommer det aldrig några dolda avgifter när du anlitar oss. Vi är ett bemanningsföretag i Stockholm som uppskattar öppna och ärliga processer till allt! 

Kundcentrerade kravpprofiler ​

Vi tar alltid tillsammans med dig fram förstklassiga kravprofiler till de personer som du vill bemanna till företag med. Vi chansar med andra ord aldrig.

Bemanning med yrkeserfarenhet​

Vi tror tror på yrkeserfarenhet vid varje bemanningsprocess. Därför är vi alltid extra noggranna om att åta oss uppdrag mig uppdrag inom yrken vi själva tjänstgjort inom.

Bemanning med språkkompetens

Vi behärskar finska både skriftligt och verbalt. Därmed kan vi alltid testa kandidaternas finskakunskaper på ett unikt sätt.

Rekryteringar till Göteborg?

Vi  erbjuder flertalet lokala lösningar till Göteborg. Besök gärna vår lokala ortsida för mer information.

Vilken bransch vill ni rekrytera till?

Vi har lösningar till flertalet branscher

Vi erbjuder ditt bolag bemanningshjälp av finsktalande personal till flertalet olika yrkeskategorier inom marknads, kundtjänst, kommunikation och försäljning. Vid varje bemanningsprocess är vi alltid mån om att arbeta transparent och avtalsenligt. Som kund ska du alltid kunna lita på att vi håller det som jag kommit överens om vid projektets uppstart.

Kundtjänst

Med hjälp av oss får du alltid förstklassiga kandidater inom finsk kundtjänst.

Marknadsföring

Digital eller traditionell marknadsförare? Vi kan hjälpa er inom både kategorierna.

Försäljning

Vi kan hjälpa er hitta bästa möjliga säljkandidaten kostnadseffektivt.

Övrigt

Letar du efter finsktalande personal till en annan bransch? Vi kan alltid arbeta fram skräddarsydda lösningar till dig.
"Som kund ska du alltid kunna lita på att vi håller det som vi kommit överens om vid projektets uppstart."

Har du frågor eller fungeringar?

Vanliga frågor och svar

Våra priser beror helt på hur ditt behov ser ut. Vill du veta mer och ha hjälp att identifiera just ert behov, besök vår kontakta oss så hjälper vi dig så snart som möjligt. Vi arbetar dock alltid kostnadseffektivt.

Vi erbjuder rekryterare specialiserade inom olika branscher. Vill ni rekrytera till två skilda roller kommer ni mest troligt också att få arbeta med två olika rekryterare – som var och en är specialist inom det området som rollen faller inom.

Nej, vi erbjuder bara rekryteringshjälp för företag.

Om matchningen med kandidaterna inte känns helt rätt hjälper vi er att plocka fram nya.

Vi kan genomföra både stora som små bemanningsuppdrag. 

Det varierar från roll till roll. För de flesta positioner tillämpar vi en kombination med tungvikt åt det ena eller andra. För mer komplexa eller nischade roller kan det krävas mer search, medan det för vissa roller kan komma in relevanta kandidater som söker tjänsten via annons.

För att kunna göra ett gediget arbete och presentera rätt urval av kandidater för den specifika rollen krävs det, inklusive search, i regel 6–8 veckors arbete. Under den perioden presenterar vi vanligtvis kandidater löpande.