fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Sundsvall

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vi är ett bemanningsföretag som är specialiserat på att hjälpa företag i Sundsvall att hitta finsktalande personal. Vårt bemanningsföretag kan hjälpa er med detta till flertalet yrkeskategorier, branscher och andra delområden. Anlitar du oss, så kan vi garantera att ni får Sundsvalls kanske bästa finsktalande personer till ert företag. Kontakta oss redan idag om ni vill ha förstklassig hjälp. Genom oss får ni alltid skräddarsydda lösningar.  

Vi hjälper er med

Bemanning i Sundsvall

Varför välja just vårt bemanningsföretag i Sundsvall?

Det som gör vårt bemanningskoncept i Sundsvall så unikt är att vi besitter finskkunskaper inom företaget. Detta medför till att vi på ett helt unikt sätt kan testa kandidatens skriftliga och verbala kunskaper inom det finska språket. Genom detta behöver du aldrig vara orolig över att någon av de kandidater som vi skickar till dig ska ha brister i det finska språket. Vidare har vi som äger företag själva tjänstgjort mot den finska marknaden under flertalet år. Dessa erfarenheter har givit oss insikter i vad som krävs för att lyckas på den finska marknaden – samt vilka personer som klarar av att jobba mot den.  Genom att anlita oss får du med andra ord kanske Sundsvall unikaste bemanningskoncept. Chansa som sagt inte om du ska bemanna ditt företag i Sundsvall med finsktalande personal. Kontakta oss istället så får du en förstklassig lösning. 

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

Vi genomför bemanningshjälp till flertalet olika yrkeskategorier och branscher. Kanske behöver du hjälp med att hitta finsktalande personal till din kundtjänstavdelning? Eller letar du efter en finsktalande digital marknadsförare? Oavsett vad du är ute efter kan vi alltid hjälpa dig på bästa sätt. Från oss får du alltid skräddarsydda lösningar, bra priser, inga dolda avgifter, snabba leveranser och ett trevligt bemötande. Genom oss får du med andra ord kanske Sundsvalls unikaste bemanningsföretag. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer till dig. 

"Sundsvalls kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Sundsvall erbjuder alltid

Unika lösningar

Väljer ni att samarbeta med oss kan jag garantera att ni alltid får smidiga och effektiva lösningar. Vi arbetar alltid målmedvetet, effektivt och kundcentrerat. Du som kund står alltid i fokus i alla projekt som vi åtar oss i Sundsvall. Här nedan kan du läsa mer om mina effektiva bemanningsprocesser. Har du frågor kan du självklart att ringa mig eller skicka e-post – så hjälper vi er mer än gärna. 

01

Finsktalande processer

Alla min processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Sundsvalls bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser.  Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Sundsvall hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

En annan tjänst som jag erbjuder mina kunder är hjälp med marknadsföring mot den finska marknaden. Dvs, jag hjälper svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika former av marknadsförings insatser. Om detta är något som ditt företag är intresserat av kan ni alltid kontakta mig för rådtgivning.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss