fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Umeå

Därför ska du

Välja vårt bolag

Genom vårt bemanningsföretag i Umeå kan ert bolag få hjälp med ett bemanna sin verksamhet med finsktalande personal.  Vi kan erbjuda er bemanningshjälp till flertalet olika branscher och yrkeskategorier. I och med att vi själv behärskar finska både skriftligt och verbalt – så kan vi alltid erbjuda er bästa möjliga finsktalande kandidaterna i Umeå. Kontakta oss – och hoppas på en helt unik bemanningsresa! På följande målsida kan du läsa mer om våra tjänster.  

Vi hjälper er med

Bemanning i Umeå

Vad gör vårt bemanningskoncept i Umeå unikt?

Det som gör bemanningsföretag unikt i både Sverige och hela Umeå är att vi är helt inriktat på finsktalande personal. Vidare behärskar vi själv finska både skriftligt och verbalt. Vi kan därmed på ett unikt sätt kvalitetssäkra kandidatens egna språkkompetenser. Genom våra unika språkkompetenser behöver du aldrig vara orolig över att vi skickar kandidater till ditt bolag som inte kan finska. Vidare vet vi själv hur den finska marknaden fungerar. Genom denna unika branscherfarenheter kan vi alltid ta fram förstklassiga kandidater till ert företag. Chansa som sagt inte om ni ska etablera er på den finska marknaden. Kontakta oss istället – så får du alltid skräddarsydds lösningar.  

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

Vi genomför bemanningshjälp till flertalet olika yrkeskategorier och branscher. Kanske behöver du hjälp med att hitta finsktalande personal till din kundtjänstavdelning? Eller letar du efter en finsktalande digital marknadsförare? Oavsett vad du är ute efter kan vi alltid hjälpa dig på bästa sätt. Från oss får du alltid skräddarsydda lösningar, bra priser, inga dolda avgifter, snabba leveranser och ett trevligt bemötande.  Genom oss får du med andra ord kanske Umeås unikaste bemanningsföretag. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer till dig. 

"Umeås kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Umeå erbjuder alltid

Unika lösningar

Väljer ni att samarbeta med oss kan jag garantera att ni alltid får smidiga och effektiva lösningar. Vi arbetar alltid målmedvetet, effektivt och kundcentrerat. Du som kund står alltid i fokus i alla projekt som vi åtar oss i Umeå. Här nedan kan du läsa mer om mina effektiva bemanningsprocesser. Har du frågor kan du självklart att ringa mig eller skicka e-post – så hjälper vi er mer än gärna. 

01

Finsktalande processer

Alla min processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Umeå bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser. Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Umeå hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

En annan tjänst som jag erbjuder mina kunder är hjälp med marknadsföring mot den finska marknaden. Dvs, jag hjälper svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika former av marknadsförings insatser. Om detta är något som ditt företag är intresserat av kan ni alltid kontakta mig för rådgivning.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss