fbpx

Vi är ditt

Bemanningsföretag i Uppsala

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vi är ett bemanningsföretag med inriktning på finsktalande personal, som hjälper företag i Uppsala att hitta rätt medarbetare. Oavsett vilken bransch eller yrkeskategori du söker personal inom, så kan vi erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som passar dina behov. Vårt mål är att erbjuda Uppsalas mest unika bemanningsalternativ för finsktalande personal. Vi förstår vikten av att ha rätt kompetens på rätt plats, och vi arbetar hårt för att hitta de bästa kandidaterna till just din verksamhet. Så om du söker finsktalande personal och inte vill chansa på att anställa fel person, kontakta oss istället. Vi ser fram emot att höra mer om dina behov och hjälpa dig att hitta rätt person för jobbet.

Vi hjälper er med

Bemanning i Uppsala

Varför välja just vårt bemanningsföretag i Uppsala?

Vårt bemanningskoncept i Uppsala är helt unikt tack vare vår omfattande finskkompetens. Vi har förmågan att på ett grundligt sätt testa kandidaternas kunskaper både muntligt och skriftligt, vilket ger dig som kund en extra trygghet i att du alltid får personal med gedigna finska språkkunskaper.

Vi på företaget har även själva arbetat på den finska marknaden under flera år och samlat på oss värdefulla erfarenheter. Genom dessa erfarenheter har vi lärt oss vad som krävs för att lyckas på den finska marknaden och vilka egenskaper som är viktiga hos personal som ska arbeta där. Genom att anlita oss får du alltså tillgång till inte bara finskkompetens, utan även en gedigen kunskap om arbete på den finska marknaden. Vi är övertygade om att vårt bemanningskoncept är det mest unika i Uppsala. Så om du letar efter personal som behärskar finska språket och samtidigt vill ha tillgång till en djupare förståelse för arbete på den finska marknaden, är vi det självklara valet för dig. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt kandidat för ditt företag!

Vilka yrkeskategorier bemannar vi till?

Vi är ett bemanningsföretag i Uppsala som kan erbjuda hjälp inom en mängd olika yrkeskategorier och branscher. Behöver du finsktalande personal till din kundtjänstavdelning eller en digital marknadsförare som kan rikta sig mot den finska marknaden? Oavsett vad du behöver så kan vi hjälpa dig på bästa sätt.

Vi erbjuder alltid skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov. Våra priser är konkurrenskraftiga och det finns inga dolda avgifter att oroa sig för. Dessutom strävar vi alltid efter att leverera så snabbt som möjligt utan att tumma på kvaliteten. Men vi tror att det som verkligen gör oss unika är vårt personliga bemötande. Vi värnar om en god relation med våra kunder och ser till att alltid ha en öppen dialog med dig som kund. Vi vill förstå dina behov och mål så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

"Uppsalas kanske unikaste bemanning"

Vårt bemanningsföretag i Borås erbjuder alltid

Unika lösningar

Våra bemanningsprocesser är utformade för att vara effektiva och snabba, samtidigt som de säkerställer att du får högkvalitativ personal som passar just dina behov. Vi förstår att det kan vara svårt att hitta rätt personal, särskilt om du har bråttom eller om du behöver hitta någon med specifika färdigheter eller erfarenheter. Men genom att samarbeta med oss kan du vara säker på att vi har de resurser och den kunskap som krävs för att lösa dina bemanningsutmaningar på ett snabbt och effektivt sätt.

01

Finsktalande processer

Alla min processer som vi  genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Uppsala bästa bemanningar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att bemanna finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi  håller mig alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under mina bemanningsprocesser. Varje kandidat får alltid ett förstklassigt bemötande av oss. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt bemanningsföretag erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt bemanningsföretag i Uppsala hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

Om ditt företag i Uppsala planerar att etablera sig på den finska marknaden genom marknadsföring, är vi mer än glada att hjälpa till. Förutom våra bemanningstjänster och rekryteringserbjudanden, erbjuder vi även tjänster för att hjälpa företag att etablera sig i Finland. Vi har expertis och erfarenhet som kan hjälpa dig att navigera genom de finska marknadsföringskanalerna och hjälpa dig att skapa en stark närvaro på marknaden. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra tjänster för marknadsföring i Finland och hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

 

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna bemanningar

Som tidigare nämnt är de processer som jag erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur våra  processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss