fbpx

Headhunting i Borås

Därför ska du

Välja vårt bolag

som hjälper företag i Borås med att headhunta finsktalande personal. Våra tjänster passar för både små som stora företag i Borås som vill hitta förstklassiga finsktalande kandidater. På följande målsida kan ni läsa mer om hur våra tjänster kan hjälpa just ert företag med dessa headhunting. Välkommen till en unik rekryteringsresa! För oss finns det inget som heter halvdana headhunting-resultat. 

Låt oss hjälpa er med att

Headhunta finsktalande kandidater

Borås kanske unikaste headhunting

Genom att anlita oss till ert headhunting-uppdrag i Borås, så anlitar ni förmodligen hela sjuhärdad-byggdes unikaste headhunting-lösningar. På vilket sätt skiljer sig våra tjänster jämför mot konkurrenternas? För det första genomför vi alla headhunting-uppdrag helt på finska. Vi kan genom detta direkt från första kontakten med den tilltänkta kandidaten skapa ett helt unik intresse för ert företag. Vidare kan vi genom mina unika språk- och målgruppskunskaper testa om kandidaten verkligen kan finska. Utöver detta vet vi hur den finska marknaden fungerar. Utifrån dessa kunskaper kan vi headhunta bäst kandidater för ert företag i Borås. Chansa som sagt inte om ni ska headhunta finsktalande personal. Kontakta oss istället – så styr vi upp en förstklassig och effektiv headhunting-process. 

Vilka yrkeskategorier headhuntar vi till?

För oss finns inga begräsningar eller hinder alls när det kommer till headhunting. Vi kan headhunta kandidater till alla yrkesgrupper och branscher. Våra breda kunskaper från olika yrkeskategorier gör att vi enkelt kan kommunicera med kandidater från alla olika yrkeskategorier. Och du, precis som jag tidigare skrivit i texten sker allt på finska. Det gör att våra headhunting-uppdrags framgångsmöjligheter ökar radikalt. Via oss får ni med andra ord kanske Borås unikaste headhunting-koncept.  Chansa inte som sagt om ni ska rekrytera förstklassig finsktalande personal i Borås. Kontakta oss istället! 

“Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd.”

Unik headhunting

I Borås

Headhunting ska handla om kommunikation och tillit. Vi arbetar därför alltid med ett kundcentrerat förhållningssätt i alla uppdrag som vi åtar oss. För oss finns inget som heter halvdana headhunting-resultat i Borås. Här nedan kan du läsa mer om våra smidiga processer som ditt företag kan få bli en del av. 

01

Finsktalande processer

Samtliga av våra headhunting-processer i Borås sker hela på finska. Genom att vi själva behärskar det finska språket kommer vi kunna ge kandidaterna vi kontaktar bästa möjliga intrycket. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta med rekrytering/headhunting för företag i Borås. Genom detta kan ni alltid vara säkra på att vi levererar förstklassiga resultat. Vi är en trygg sammarbetspartner. 

03

Alltid transparens

Öppenhet är alltid A och O för oss i alla headhunting uppdrag som vi åtar oss. Ni behöver aldrig vara orolig över något som heter dolda avgifter eller förseningar. Oss kan ni alltid lita på i alla situationer! 

Alltid fördomsfrihet

I alla headhunting-processer som vi åtar oss tjänstgör jag alltid helt fördomsfritt. Ett gott bemötande mot kandidater är A och O i alla procssser! 

Bästa kandidaten till tjänsten

De bäst lämpade kandidaterna just för din tjänst utan några fördomar.

Mångfald till ditt bolag

VI hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är något som tar varje bolag framåt!

En rättvis kandidathantering

Vid varje headhunting-process bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Headhunting till hela Borås

Vårt headhunting-företag i Borås hjälper som sagt både stora som små företag i Borås att hitta finsktalande personal. Vi kan hjälpa dig hitta finsktalande personal till flertalet olika yrken. Kontakta gärna oss så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig. 

Anlita oss