fbpx

Headhunting i Göteborg

Därför ska du

Välja vårt bolag

Letar ditt företag i Göteborg efter finsktalande personal? Vi är ett headhunting-företag som hjälper ert företag i Göteborg att headhunta finsktalande personal. VI utför tjänsterna till flertalet yrkeskategorier och delområden. Om du vill hitta förstklassig finsktalande personal, så ska du utan tvekan kontakta oss. För oss finns inget som heter halvdana headhunting-resultat.  Välkommen till en unik headhunting-resa! 

Låt oss hjälpa dig att

Headhunta finsktalande kandidater

Varför ska du anlita oss?

Det finns flertalet fördelar med att välja oss som er headhunting-firma i Göteborg. För det första behärskar våra konsulter själv finska både skriftligt och verbalt. Vi kan genom detta redan vid förstakontakten ge den headhuntade kandidaten ett gott intryck och skapa kontakt på bästa sätt. Genom oss får kandidaten ett stort förtroende för våra konsulter och vi kan genom detta på bästa sätt även sälja in ert företag. I och med att vi själva har erfarenhet av att tjänstgöra mot den finska marknaden, så kan jag även alltid kvalitetssäkra kandidaterna kompetenser på ett helt unikt sätt. Via oss får ni med andra ord ert företag i Göteborg ett helt unikt headhunting-koncept. Ett koncept som kommer ge er de bästa möjliga finsktalande kandidaterna till ert företag!  

Vilka yrken headhuntar vi till?

För oss finns inga begräsningar när det kommer till headhunting. Vi kan hjälpa ert med att hitta personal till allt från kundtjänst, försäljning, marknadsföring, vårdpersonal eller andra yrkeskategorier. Vidare hjälper vi alla företag i Göteborg med förstklassig headhunting. Genom att anlita oss får ni förmodligen Göteborgs unikaste headhunting-koncept. Chansa som sagt inte om ni ska headhunta finsktalande personal. Kontanta oss istället, så kan jag garantera att ni får förstklassiga resultat. Ni kan enkelt kontakta oss både via e-post, telefon eller chatt.  

“Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd.”

Unik headhunting

I Göteborg

Anlitar ni oss till ert headhunting uppdrag, så kan jag garantera er smidiga, kostnadseffektiva och enkla lösningar. Ni behöver aldrig vara orolig för något som heter “dolda avgifter” eller “efter-avgifter”. Genom att samarbeta med oss får nig alltid en trygg och bra lösning när det kommer till headhunting i Göteborg. Här nedan kan du läsa mer om mina processer. 

01

Finsktalande processer

Samtliga av våra headhunting-processer i Göteborg sker hela på finska. Genom att vi själva behärskar det finska språket ger vi  kandidaterna vi kontaktar bästa möjliga första-intrycket. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta med rekrytering/headhunting för företag i Göteborg. Genom detta kan ni alltid vara säkra på att vi levererar förstklassiga resultat. 

03

Alltid transparens

Öppenhet är alltid A och O för mig i alla headhunting uppdrag som vi åtar oss.  Ni behöver aldrig vara orolig över något som heter dolda avgifter eller förseningar. Oss kan ni alltid lita på i alla situationer! 

Alltid fördomsfrihet

I alla headhunting-processer som vi åtar mig tjänstgör jag alltid helt fördomsfritt.  Ett tryggt bemötande är A och O i alla uppdrag som vi utför. 

Bästa kandidaten till tjänsten

De bäst lämpade kandidaterna just för din tjänst utan några fördomar.

Mångfald till ditt bolag

Vi hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar.

En rättvis kandidathantering

Vid varje headhunting-process bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Headhunting till hela Göteborg

Vårt headhunting-företag i Göteborg hjälper som sagt både stora som små företag i Göteborg att hitta finsktalande personal. Vi kan hjälpa dig hitta finsktalande personal till flertalet olika yrken. Kontakta gärna  oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ert företag på bästa sätt. 

Anlita oss