fbpx

Headhunting i Jönköping

Därför ska du

Välja vårt bolag

Att rekrytera finsktalande personal kan våra en svår och komplex process oavsett storlek på ditt bolag. Genom att anlita oss slipper ditt företag i Jönköping lägga ner tid på detta och kan istället fokusera på relevanta delar av er verksamhetsstyrning. Genom våra headhunting-tjänster får ert företag alltid förstklassiga finsktalande kandidater. 

Låt oss hjälpa dig

Hitta finsktalande kandidater

Varför anlita just oss?

Varför ska du anlita just vårt företag till dina headhunting-uppdrag i Jönköping? För det första behärskar våra konsulter finska både verbalt och skriftligt. Detta medför att vi alltid kan kompetenstesta kandidaternas kompetenser på ett helt unikt sätt. Vidare har vi över tio års erfarenhet av att tjänstgöra mot den finska marknaden. Vi vet med andra ord vad finska kunder och målgrupper efterfrågar, och kan utifrån detta ta fram bästa lösningarna åt er. Vidare har vi arbetat med personalfrågor i olika finska projekt och lärt mig vilken typ av människa som passar in i vilken typ av arbetsgrupp. Med andra ord får ni via oss kanske Jönköpings unikaste headhunting-koncept. Chansa som sagt inte om ni ska headhunta finsktalande personal. Kontakta oss istället, så kommer ni få bästa möjliga resultaten. 

Vilka målgrupper headhuntar jag till?

För oss finns inget för stort eller litet företag när det kommer till headhunting. Vi hjälper alla företag oavsett vilken yrkeskategori ni är verksamma inom. Det viktigaste för oss är att ni har ett brinnande begär efter att hitta förstklassiga kandidater. Vi kan utifrån detta headhunta allt från kundtjänstpersonal, digitala marknadsförare, vaktmästare, vårdpersonal och mycket mer. Kontanta gärna oss så berättar jag mer om mina smidiga lösningar. Via oss får ni som sagt kanske Jönköpings unikaste headhunting-koncept. 

“Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd.”

Unik headhunting

I Jönköping

Anlitar ni oss till ert headhuntingsuppdrag i Jönköping, så kan vi garantera er smidiga, kostnadseffektiva och enkla lösningar. Ni behöver aldrig vara orolig för något som heter “dolda avgifter” eller “efter-avgifter”. Genom att samarbeta med oss får nig alltid en trygg och bra lösning när det kommer till headhunting i Göteborg. Här våra effektiva processer.  

01

Finsktalande processer

Samtliga av våra headhunting-processer i Jönköping sker hela på finska. Genom att vi själv behärskar det finska språket kommer jag ger kandidaterna jag kontaktar bästa möjliga första-intrycket. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta med rekrytering/headhunting för företag i Jönköping. Genom detta kan ni alltid vara säkra på att vi levererar förstklassiga resultat. 

03

Alltid transparens

Öppenhet är alltid A och O för oss i alla headhunting uppdrag som jag åtar mig. Ni behöver aldrig vara orolig över något som heter dolda avgifter eller förseningar. Mig kan ni alltid lita på i alla situationer! 

Alltid fördomsfrihet

I alla headhunting-processer som vi åtar mig tjänstgör jag alltid helt fördomsfritt. Vi är alltid måna om att ge kandidaterna förstklassiga intryck. 

Bästa kandidaten till tjänsten

De bäst lämpade kandidaterna just för din tjänst utan några fördomar. Fördomar tillhör enlig oss till det förflutna!

Mångfald till ditt bolag

Vi hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. För oss är ett modern tänk viktigt i alla i situationer!

En rättvis kandidathantering

Vid varje headhunting-process bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Headhunting till hela Jönköping

Våra headhunting-tjänster passar alla företag i Jönköping som har problem med att rekrytera finsktalande personal till sin verksamhet. Vi tillämpar traditionella headhunting-metoder kombinerat med ny teknik. Vidare besitter vi ett stort kontaktnätverk av finsktalande personal i hela Sverige som vi använder i mina headhuntings-uppdrag. Kontakta gärna oss – så berättar vi mer om hur jag kan hjälpa er på bästa sätt. 

Anlita oss