fbpx

Headhunting i Stockholm

Därför ska du

Välja vårt bolag

Välkommen till Stockholms kanske unikaste headhunting-koncept! Vi är ett  headhunting-företag som hjälper företag i Stockholm att hitta finsktalande personal. Vi gör detta till flertalet olika branscher och yrkeskategorier. Genom att samtliga av företagets konsulter behärskar det finska språket både skriftligt och verbalt, så får du kanske Stockholm unikaste lösningar från oss.  Chansa som sagt inte om du ska headhunta finsktalande personal. Kontakta oss istället, så får du förstklassiga lösningar. 

Låt oss hjälpa dig

Headhunta finsktalande kandidater

Vad gör vårt koncept unikt?

Det som vårt headhunting-koncept så unikt är att allt sker på finska. Dvs, vi tar all kommunikation helt på finska med kandidaterna som vi hittar åt ditt företag. Detta ger i sin tur ett extra seriöst intryck i kandidaternas ögon och jag kan enkelt sälja inte ert företag. Vidare kan vi på ett helt unikt sätt faktiskt avgöra om kandidaterna ens kan finska. Genom vårt unika koncept får ni garantera kanske Stockholm unikaste headhunting-koncept. Inte nog med det –  chansen till att hitta förstklassiga kandidater ökar radikalt när ni anlitar vårt företag. Vi är expert på allt som kommer till finsktalande kandidater i Stockholm. 

Vilka yrken headhuntar jag till?

För oss finns inga begräsningar när det kommer till headhunting till olika yrkeskategorier. Vi kan hjälpa ert med att hitta personal till allt från kundtjänst, försäljning, marknadsföring, vårdpersonal eller andra yrkeskategorier. Vidare hjälper vi alla företag i Stockholm med förstklassig headhunting med hjälp av moderna arbetsmetoder. Genom att anlita oss får ni förmodligen Stockholms unikaste headhunting-koncept. Chansa som sagt inte om ni ska headhunta finsktalande personal. Kontanta istället oss, så kan jag garantera att ni får förstklassiga resultat. Ni kan enkelt kontakta oss både via e-post, telefon eller chatt.  

“Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd.”

Unik headhunting

I Göteborg

Anlitar ni oss till ert headhunting uppdrag, så kan vi garantera er smidiga, kostnadseffektiva och enkla lösningar. Ni behöver aldrig vara orolig för något som heter “dolda avgifter” eller “efter-avgifter”. Genom att samarbeta med oss får nig alltid en trygg och bra lösning när det kommer till headhunting i Stockholm . Här nedan kan du läsa mer om våra processer. Har du frågor kan du alltid kontakta oss för rådgivning. Vi hjälper er mer än gärna!

01

Finsktalande processer

Samtliga av våra headhunting-processer i Stockholms sker hela på finska. Genom att vi själva behärskar det finska språket kommer vi ge kandidaterna vi kontaktar bästa möjliga första-intrycket. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta med rekrytering/headhunting för företag i Stockholm . Genom detta kan ni alltid vara säkra på att vi levererar förstklassiga resultat. Vi är en trygg partner!

03

Alltid transparens

Öppenhet är alltid A och O för mig i alla headhunting uppdrag som vi åtar oss. Ni behöver aldrig vara orolig över något som heter dolda avgifter eller förseningar. Oss kan ni alltid lita på i alla situationer! 

Alltid fördomsfrihet

I alla headhunting-processer som vi åtar oss tjänstgör vi alltid helt fördomsfritt. Vi vill alltid ge kandidaterna bästa möjliga intrycket! 

Bästa kandidaten till tjänsten

De bäst lämpade kandidaterna just för din tjänst utan några fördomar.

Mångfald till ditt bolag

Vi hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar.

En rättvis kandidathantering

Vid varje headhunting-process bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Headhunting till hela Stockholm

Vårt headhunting-företag i Stockholm hjälper som sagt både stora som små företag i Stockholm att hitta finsktalande personal. Vi kan hjälpa dig hitta finsktalande personal till flertalet olika yrken. Kontakta gärna oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. 

Anlita oss