fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Eskilstuna

Därför ska du

Välja vårt bolag

Om du letar efter finsktalande personal att rekrytera i Eskilstuna, kan du inte chansa utan istället kontakta oss. Vi är ett företag som erbjuder rekryteringstjänster till företag i Eskilstuna. Det som gör vårt koncept unikt är att alla processer sker helt på finska. Genom att anlita oss behöver ditt företag inte oroa sig över att kandidaterna inte kan finska. Välkommen till en unik rekryteringsresa!

Genom att anlita oss får du bara inte Eskilstunas kanske unikaste rekryteringsföretag, utan du får även tillgång till vårt stora kontaktnätverk av finsktalande personal. Vi har redan i nuläget kanske Sveriges största nätverk av finsktalande personal och vi fortsätter även att bygga på det nätverket hela tiden. Genom vårt kontinuerliga uppsamlande av finsktalande personal har vi alltid någon finsktalande kandidat att erbjuda ditt företag. Vi behöver med andra ord inte alltid jaga folk, utan vi kan fort och enkelt gräva fram personer ur vårt kontaktnätverk. Via oss får du som sagt alltid effektiva rekryteringsprocesser. 

När det gäller rekrytering av finsktalande kandidater är det viktigt att ha kunskap om den finska marknaden. Detta är en princip som vi alltid följer i våra rekryteringsprocesser. Vi använder all vår kunskap om den finska marknaden för att erbjuda er de bästa möjliga kandidaterna. Genom att anlita oss som ditt rekryteringsföretag i Eskilstuna får du en trygg helhetslösning för finsktalande personal. Vi är stolta över att erbjuda unika lösningar och skulle gärna berätta mer om dem om ni kontaktar oss.

Vårt rekryteringsföretag i Eskilstuna kan hjälpa sig

Rekrytera finsktalande personal i Eskilstuna

Kompetensbaserade rekryteringar i Eskilstuna

Vårt rekryteringsföretag i Eskilstuna är inte bara kompetensbaserat, utan vi erbjuder “super-kompetensbaserade” rekryteringar. Detta innebär att alla våra processer sker helt på finska. På så sätt kan vi alltid kvalitetssäkra de finska kandidaternas språkkunskaper både när det gäller skriftliga och verbala förmågor. Vidare har vi över tio års yrkeserfarenhet av den finska marknaden. Vi vet vilka krav finska kunder och företag har på sina anställda. Utifrån dessa erfarenheter kan vi välja de bästa kandidaterna för ditt företag. Chansa inte när det gäller att rekrytera finsktalande personal till ditt företag i Eskilstuna. Ring oss istället så kommer ni att få de bästa möjliga finsktalande kandidaterna till ert företag!

Hela rekryteringsprocessen på finska

Varför ska man välja vårt rekryteringsföretag istället för andra i Eskilstuna? Det som gör oss unika är att vi erbjuder hela rekryteringsprocessen helt på finska. Det betyder att vi alltid kan testa kandidaternas språkkunskaper innan de presenteras för er. Ni behöver alltså aldrig oroa er för att kandidaten inte klarar av era språkkrav. Genom att anlita oss får du alltid förstklassiga rekryteringar av finsktalande personal till ditt företag i Eskilstuna.

“Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd.”

Via vårt rekryteringsföretag i Eskilstuna ​

Unika rekryteringar

Jag erbjuder som sagt helt unika rekryteringar till Eskilstuna. Här nedan kan du läsa mer om hur mina rekryteringar fungerar.  Har du frågor kan du självklart alltid kontakta mig för rådgivning.  Jag berättar mer än gärna om mina unika lösningar. 

01

Finsktalande processer

Jag genomför alltid alla processer helt på finska. Anlitar ni mig kan ni vara säkra på kandidaterna jag skickar till er kan finska både skriftligt och verbalt. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Jag har mångårig erfarenhet av den finska marknaden. Jag vet vad finska kunder kräver på personalen. Chansa som sagt inte utan kontakta mig. 

03

Alltid transparens

Vid varje rekrytering av finsk personal är transparens en viktigt faktor som jag aldrig avviker ifrån. Du med kund ska med andra ord alltid ha insyn i hela rekryteringsprocessen – från kandidatframtagning till anställning.

Alltid fördomsfrihet

Vi är ett rekryteringsföretag  i Eskilstuna som alltid eftersträvar fördomsfria rekryteringar.  Med detta menar vi att vi alltid erbjuder kompetensbaserade rekryteringar till hela Eskilstuna. 

Bästa kandidaten till tjänsten

Den lämpade kandidaten får alltid tjänsten. Vi hittar alltid de bästa finsktalande kandidaterna.

Mångfald till ditt bolag

Vi hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Vi tror alltid på att mångfald är framtiden för allt företagande.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Tids- och kostnadseffektiva rekryteringar

Vårt rekryteringsföretag i Eskilstuna har en stark övertygelse om att rekryteringar inte ska kosta företag onödigt mycket. Därför erbjuder vi alltid tids- och kostnadseffektiva rekryteringsprocesser. Vi vet att tid är pengar och att varje dag som går utan en lämplig kandidat kan påverka företagets resultat negativt. Därför arbetar vi snabbt och effektivt för att hitta de bästa kandidaterna till ert företag, samtidigt som vi ser till att hålla kostnaderna på en rimlig nivå. Ni kan lita på oss för att leverera förstklassiga rekryteringar till konkurrenskraftiga priser.

Via oss får du alltid

förstklassiga rekryteringar

Utifrån vår mångåriga yrkeserfarenhet kan vi skräddarsy våra rekryteringsprocesser efter dina önskemål och behov. Du får med andra ord från oss alltid förstklassiga processer framtagna med mångårig yrkeserfarenhet. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss