fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Falkenberg

Därför ska du

Välja vårt bolag

Välkommen till Falkenbergs kanske unikaste rekryteringskoncept! Vi är ett  rekryteringsföretag i Falkenberg hjälp med att hitta finsktalande personal. Detta gör vi till flertalet olika yrkesområden och branscher. Bekanta dig mer med mitt unika koncept på följande målsida. Chansa aldrig om ni ska rekrytera finsktalande personal – kontakta oss istället. 

Låt oss hjälpa dig

Rekrytera finsktalande personal i Falkenberg

Vilka metoder tillämpar vi?

Alla våra processer sker utifrån traditionella rekryteringsprocesser  – som i sin tur genomförs med mångårig yrkeserfarenhet.  Det som däremot gör vårt koncept unikt är att jag genomför alla processer helt på finska. Vi kan genom detta alltid kvalitetssäkra de finska kandidaternas språkkompetenser på ett helt unikt sätt. Vidare ger våra kunskaper inom det finska språket ett stort förtroende hos kandidaterna. Genom att anlita oss kan ni med andra ord ge ert företag i Falkenberg bästa möjliga förutsättningarna till en lyckad lyckad rekryteringsprocess av finsktalande personal. Chansa som sagt inte om ni ska rekrytera finsktalande personal. Kontakta oss istället så får en ett av Sveriges unikaste koncept.

Vilka yrkeskategorier rekryterar vi till?

Vi erbjuder rekryteringar till alla yrkeskategorier där finsktalande personal efterfrågas. Det spelar ingen roll om ni letar efter finsktalande kundtjänstpersonal, digital marknadsförare, säljare eller någon annan yrkesform. Hos oss finns alltid en skräddarsydd lösningar efter era önskemål och behov.  Jag har själv tjänstgjort mot den finska marknaden under flertalet år och vet utifrån detta vad som krävs för att lyckas i Finland. Om ert företag i Falkenberg vill rekrytera finsktalande personal. Chansa inte – kontakta oss istället, så hjälper vi er på bästa sätt. 

“Vi är aldrig nöjd, innan du som kund är nöjd.”

Via mitt rekryteringsföretag i Varberg

Unika rekryteringar

Genom att samarbeta med oss får ni alltid smidiga, effektiva och ärliga rekryteringsprocesser. Ni behöver aldrig vara oroliga över att det tillkommer några dolda avgifter eller oärliga processer. Här nedan kan ni läsa mer om hur vi kan hjälpa ert företag.  Hos oss får ni alltid förstklassiga processer. 

01

Finsktalande processer

Alla våra processer sker alltid helt på finska. Genom detta får ditt företag alltid Falkenbergs kanske bästa rekryteringar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har rekryterat och tjänstgjort mot den finska marknaden i över tio års period. Utifrån detta kan vi alltid kvalitetssäkra kandidaternas lämplighet på ett helt unikt sätt.  

03

Alltid transparens

Vi tror på ärlighet och öppenhet i allt det som jag gör. Ni får alltid bra priser och ärliga processer genom mig.  Vi är aldrig nöjd, innan ni som kunder är nöjda. 

Alltid fördomsfrihet

Vårt rekryteringsföretag i Falkenberg som alltid eftersträvar fördomsfria rekryteringar. Här nedan kan du läsa mer om vad detta innebär. 

Bästa kandidaten till tjänsten

De bäst lämpade kandidaterna just för din tjänst utan några fördomar. För oss är det enda som räknas att kandidaten passar in i eran verksamhet.

Mångfald till ditt bolag

Vi hjälper er att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Vilka yrkeskategorier rekryterar vi till?

Vårt rekryteringsföretag i Falkenberg erbjuder rekrytering av finsktalande personal till alla branscher. Vi är specialiserade på kundtjänst, försäljning, marknadsföring och översättning. Vi kan självklart även hjälpa dig att personal till andra branscher om detta efterfrågar. För oss är inget uppdrag för litet eller stort.    

Från oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Vi tror på noggrant utförda analyser genom hela rekryteringsprocessen från första kontakten med kandidaten till dess att hen blir anställd på ditt bolag. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss