fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Falun

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vi är ett rekryteringsföretag  som hjälper företag i Falun att hitta finsktalande personal.  Detta kan vi göra till flertalet branscher och yrkeskategorier. På följande målsida kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa ert företag i Falun med att rekrytera finsktalande personal.  Chansa som sagt inte om du ska rekrytera finsktalande personal. Kontakta oss istället! 

Precision

Samtliga av våra konsulter behärskar det finska språket både verbalt och skriftligt. Genom oss får du alltid precisa rekryteringar.

Kompetensbaserat

Alla rekryteringar sker alltid kompetensbaserat. Via oss får ni kvalité på riktigt.

Kravprofiler

Genom oss får ni kanske Faluns skarpaste kravprofilen inom rekryteringar. Vi kan finska kandidater!

Intervjuteknik

Vi genomför alltid intervjuer med utifrån mångåriga yrkeserfarenhet av att samtalet med personer.

Språktester

Vi har egenutvecklade språktester för att kvalitetssäkra kandidaternas språkkunskaper.

Resultatinriktat

För oss finns inga dåliga resultat. Vi ger alltid järnet för alla mina kunder.

Låt oss hjälpa ert företag i Falun att rekrytera

Finsktalande personal till Falun

Vi pratar inte bara – utan jag levererar även

Anlitar ni oss, så anlitar ni en helt unik rekryteringlösning inte för Falun – utan för hela Sverige. Det som gör vårt rekryteringsföretagskoncept i Falun så unikt är följande: vi behärskar det finska språket i tal och skrift, vi har över tio års erfarenhet av att tjänstgöra mot den finska marknaden och har mångårig erfarenhet av att rekrytera finsktalande personal. För att kvalitetssäkra kandidaternas lämplighet har vi även utformat egentillverkade språktester. Genom att anlita oss, får ni som sagt Falun kanske skarpaste rekryteringar inom finsktalande personal. Ska ert företag i Falun rekrytera chansa inte – utan kontakta oss istället. Vi hjälper er alltid på bästa sätt.  Det spelar ingen roll om ni säljer byggdagbok eller något annat. Vi har alltid lösningen. 

Sverigeledande inom finsktalande rekryteringar

Anlitar du vårt rekryteringsföretag i Falun, så anlitar du förmodligen Sveriges ledande aktör inom finsktalande personal.  Vi kan garantera att ni via oss alltid får förstklassiga finsktalande kandidater. Kontakta gärna oss så berättar vi mer än gärna mer om våra unika lösningar. Ni kan enkelt kontakta mig oss e-post, telefon eller kontaktformuläret här nedan. Hos oss får ni som sagt helt unika rekryteringslösningar till Dalarna! 

"Unika rekryteringar till Falun"

Via vårt rekryteringsföretag i Falun

Unika rekryteringar

Något som vi alltid tror på i varje rekryteringsprocess som vi åtar oss är ärlighet, öppenhet och resultat.  Detta principer är något som vi aldrig avviker ifrån. Vi jobbar alltid nära mina kunder och bjuder alltid bästa möjliga resultaten. Här nedan kan ni läsa mer om våra effektiva processer. 

01

Finsktalande processer

Alla våra processer sker helt på finska. Genom detta behöver ert företag aldrig vara oroliga över att kandidaterna som vi skickar till er inte kan finska.

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att tjänstgöra med både rekrytering och finsktalande personal. Vi kan den finska marknaden! 

03

Alltid transparens

Ärlighet är något som vi alltid tror på vid varje process som vi genomföra åt er. Vi är en partner ni kan lite på vid varje rekryteringsprocess.  

Möjligheternas rekryteringar

Genom att anlita vårt rekryteringsföretag i Falun kommer du i kontakt med ett bolag som alltid genomför ärliga och öppna processer. 

Trygghet

Som tidigare nämnt arbetar vi alltid utifrån kompetensbaserade rekryteringsprocesser, vilket alltid är en trygghet både för ditt företag i Falun och kandidaterna som jag kontaktar. Jag är alltid måna om att ge ert företag bästa möjliga behandlingen.

Effektivitet

Utifrån vår mångåriga yrkeserfarenhet erbjuder vi er alltid effektiva och säkra rekryteringsprocesser. Samtliga våra steg i processen är alltid smidiga, vilket alltid gör hela rekryteringsprocessen tideffektiv.

Ärlighet

Ärlighet är något som vi alltid strävar efter i varje rekryteringsprocess som vi åtar oss. Du kan med andra ord alltid lita på att det aldrig tillkommer några dolda avgifter eller tilläggsavgifter när du väljer att anlita mitt rekryteringsföretag i Falun.

Moderna rekryteringsprocesser

Samtliga av vår rekryteringar som vi utför till Falun genomförs alltid med moderna och tillförlitliga rekryteringsprocesser. Detta innebär att varje rekrytering utförs med kompetensbaserade metoder, vilket alltid är en trygghet både för dig och kandidaten. Vidare forskar vi alltid kring de senaste rekryteringsmodellerna och tillämpar dessa vid samtliga av mina rekryteringsprocesser.

Via oss får du alltid

Professionella rekryteringar

Vi  tror på noggrant utförda analyser genom hela rekryteringsprocessen från första kontakten med kandidaten till dess att hen blir anställd på ditt bolag. Professionellt utförda rekryteringsprocesser är A och O för vårt bolag.

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss