fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Falun

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vi är ett rekryteringsföretag som hjälper företag i Falun att hitta finsktalande personal. Vi kan erbjuda våra tjänster till flertalet branscher och yrkeskategorier. På vår hemsida kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa ditt företag i Falun att rekrytera finsktalande personal. Tveka inte att kontakta oss istället för att chansa när det gäller rekrytering av finsktalande personal.

Precision

Samtliga av våra konsulter behärskar det finska språket både verbalt och skriftligt. Genom oss får du alltid precisa rekryteringar.

Kompetensbaserat

Alla rekryteringar sker alltid kompetensbaserat. Via oss får ni kvalité på riktigt.

Kravprofiler

Genom oss får ni kanske Faluns skarpaste kravprofilen inom rekryteringar. Vi kan finska kandidater!

Intervjuteknik

Vi genomför alltid intervjuer med utifrån mångåriga yrkeserfarenhet av att samtalet med personer.

Språktester

Vi har egenutvecklade språktester för att kvalitetssäkra kandidaternas språkkunskaper.

Resultatinriktat

För oss finns inga dåliga resultat. Vi ger alltid järnet för alla mina kunder.

Låt oss hjälpa ert företag i Falun att rekrytera

Finsktalande personal till Falun

Vi pratar inte bara – utan vi levererar även

Om ni väljer att anlita oss, så väljer ni en helt unik rekryteringslösning inte bara för Falun, utan för hela Sverige. Vad som gör vårt rekryteringsföretagskoncept i Falun så speciellt är följande: vi har fullständig behärskning av finska språket både i tal och skrift, vi har över tio års erfarenhet av att arbeta på den finska marknaden och har långvarig erfarenhet av att rekrytera finsktalande personal. För att säkerställa kandidaternas lämplighet har vi även utvecklat våra egna språktester. Genom att anlita oss får ni som företag i Falun de skarpaste rekryteringarna inom finsktalande personal. Om ert företag i Falun planerar att rekrytera finsktalande personal, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er alltid på bästa sätt, oavsett om ni säljer byggdagböcker eller något annat.

Sverigeledande inom finsktalande rekryteringar

Om ni väljer att anlita vårt rekryteringsföretag i Falun kan ni vara säkra på att ni har valt den ledande aktören inom rekrytering av finsktalande personal i hela Sverige. Vi garanterar att ni alltid får tillgång till förstklassiga finsktalande kandidater via vår unika rekryteringsprocess. Tveka inte att kontakta oss för att höra mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa just ert företag i Dalarna. Ni kan enkelt nå oss via e-post, telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret här nedanför. Vi ser fram emot att höra från er och hjälpa er att hitta den bästa finsktalande personalen till ert företag i Falun.

"Unika rekryteringar till Falun"

Via vårt rekryteringsföretag i Falun

Unika rekryteringar

Något som vi alltid tror på i varje rekryteringsprocess som vi åtar oss är ärlighet, öppenhet och resultat.  Detta principer är något som vi aldrig avviker ifrån. Vi jobbar alltid nära mina kunder och bjuder alltid bästa möjliga resultaten. Här nedan kan ni läsa mer om våra effektiva processer. 

01

Finsktalande processer

Alla våra processer sker helt på finska. Genom detta behöver ert företag aldrig vara oroliga över att kandidaterna som vi skickar till er inte kan finska.

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att tjänstgöra med både rekrytering och finsktalande personal. Vi kan den finska marknaden! 

03

Alltid transparens

Ärlighet är något som vi alltid tror på vid varje process som vi genomföra åt er. Vi är en partner ni kan lite på vid varje rekryteringsprocess.  

Möjligheternas rekryteringar

Genom att anlita vårt rekryteringsföretag i Falun kommer du i kontakt med ett bolag som alltid genomför ärliga och öppna processer. 

Trygghet

Som tidigare nämnt arbetar vi alltid utifrån kompetensbaserade rekryteringsprocesser, vilket alltid är en trygghet både för ditt företag i Falun och kandidaterna som jag kontaktar. Jag är alltid måna om att ge ert företag bästa möjliga behandlingen.

Effektivitet

Utifrån vår mångåriga yrkeserfarenhet erbjuder vi er alltid effektiva och säkra rekryteringsprocesser. Samtliga våra steg i processen är alltid smidiga, vilket alltid gör hela rekryteringsprocessen tideffektiv.

Ärlighet

Ärlighet är något som vi alltid strävar efter i varje rekryteringsprocess som vi åtar oss. Du kan med andra ord alltid lita på att det aldrig tillkommer några dolda avgifter eller tilläggsavgifter när du väljer att anlita mitt rekryteringsföretag i Falun.

Moderna rekryteringsprocesser

Alla våra rekryteringar till Falun genomförs med moderna och tillförlitliga rekryteringsprocesser. Vi använder kompetensbaserade metoder vid varje rekrytering, vilket är en trygghet både för dig och kandidaten. Dessutom håller vi oss alltid uppdaterade med de senaste rekryteringsmodellerna genom forskning och tillämpar dessa vid samtliga av våra rekryteringsprocesser.

Via oss får du alltid

Professionella rekryteringar

Vi  tror på noggrant utförda analyser genom hela rekryteringsprocessen från första kontakten med kandidaten till dess att hen blir anställd på ditt bolag. Professionellt utförda rekryteringsprocesser är A och O för vårt bolag.

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss