fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Jönköping

Därför ska du

Välja vårt bolag

Om ert företag i Jönköping behöver rekrytera finsktalande personal, behöver ni inte leta längre. Vi är ett rekryteringsföretag som specialiserar oss på att hitta de bästa finsktalande kandidaterna för era behov. Vi strävar efter att ge er den bästa möjliga rekryteringslösningen för ert företag och vårt fokus ligger på att hitta kandidater som matchar era specifika krav och behov.

På vår webbsida kan ni läsa mer om hur vi kan hjälpa er hitta den perfekta kandidaten för er organisation. Vi arbetar i hela Jönköpings-län och vi är stolta över våra unika rekryteringslösningar. Så tveka inte att kontakta oss om ni vill rekrytera finsktalande personal. Vi är här för att hjälpa er att hitta de mest lämpliga kandidaterna för era behov.

Låt oss hjälpa dig

Rekrytera finsktalande personal i Jönköping

Rekryteringar med spetskompetens

När du anlitar oss som ditt rekryteringsföretag i Jönköping, anlitar du de mest unika rekryteringslösningarna på alla sätt. Vi är specialiserade på att rekrytera finsktalande personal och genom att samarbeta med oss behöver du inte längre chansa när det kommer till dina rekryteringsbehov.

Vi har en djup förståelse för den finska marknaden och kan därför hitta de mest passande kandidaterna för ditt företag. Vi förstår vikten av att hitta rätt personal för att ditt företag ska kunna etablera sig på den finska marknaden, och våra spetskompetenser inom området kommer att hjälpa dig att nå dina mål. Så om du behöver rekrytera finsktalande personal i Jönköping, chansa inte – kontakta oss istället. Vi kan garantera förstklassiga resultat och hjälper dig att hitta de bästa kandidaterna för dina behov. 

Hela rekryteringsprocessen på finska i Jönköping

Vårt rekryteringsföretag i Jönköping sticker ut från mängden genom att erbjuda hela rekryteringsprocessen på finska. Det innebär att all kommunikation under processen sker på finska, både muntligt och skriftligt. Detta ger oss möjlighet att tidigt i processen säkerställa kandidaternas finskkunskaper, vilket minimerar risken för felrekryteringar och onödiga språktester som annars kan bli kostsamma för ditt företag. Vi har gedigen erfarenhet av den finska arbetsmarknaden och genom att erbjuda våra unika tjänster inom rekrytering kan vi hjälpa dig att hitta de allra bästa kandidaterna. Vid samarbete med vårt företag kan ni lita på att vi tar hand om hela rekryteringsprocessen på ett effektivt och kvalitetssäkrat sätt. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt finsktalande personal till ditt företag – kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra tjänster.

“Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd.”

Via vårt rekryteringsföretag i Jönköping​

Unika rekryteringar

Genom att välja vårt rekryteringsbolag i Jönköping får du tillgång till unika, träffsäkra och kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vad som gör just våra rekryteringsprocesser i Jönköping så unika är att allt sker på finska. Som ditt rekryteringsföretag i Jönköping kan vi garantera att alla kandidater vi skickar till ditt företag har gedigna kunskaper i finska. Genom att anlita oss minimerar du risken för felrekryteringar som kan uppstå på grund av bristande språkkunskaper.

01

Finsktalande processer

Alla processer som vi utför sker helt på finska. Genom detta kan vi alltid kvalitetssäkra kandidaternas kunskaper inom det finska språket både verbalt och skriftligt.  

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Varje rekrytering som vi utför i Jönköping sker alltid med mångårig yrkeserfarenheter. Vi vet vad den finska marknaden efterfrågar och kan därav erbjuda er bästa kandidaterna. 

03

Alltid transparens

Vid varje rekrytering av finsk personal är transparens en viktigt faktor som jag aldrig avviker ifrån. Du med kund ska med andra ord alltid ha insyn i hela rekryteringsprocessen – från kandidatframtagning till anställning.

Alltid fördomsfrihet

Våra rekryteringar är alltid 110 % fördomsfria.  För oss räknas bara att den bästa kandidaten får tjänsten. 

Bästa kandidaten till tjänsten

De bäst lämpade kandidaterna just för din tjänst utan några fördomar.

Mångfald till ditt bolag

Vi hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Vilka yrkeskategorier rekryterar vi till?

En vanlig fråga som vi ofta får är vilka yrkeskategorier vi rekryterar finsktalande personal till. Svaret är enkelt – vi har inga begränsningar alls. Vår erfarenhet och kompetens gör att vi kan hjälpa dig att hitta finsktalande kandidater inom en rad olika yrkeskategorier, inklusive kundtjänstpersonal, vaktmästare och digitala marknadsförare. Inget uppdrag är för utmanande för oss i Jönköping. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om våra spännande tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din finsktalande rekrytering!

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Vi tror på noggrant utförda analyser genom hela rekryteringsprocessen från första kontakten med kandidaten till dess att hen blir anställd på ditt bolag. Professionellt utförda rekryteringsprocesser är A och O för vårt bolag.

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss