fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Norrköping

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vi är ett rekryteringsföretag som är specialiserad på att hjälpa svenska företag att rekrytera finsktalande personal. Genom våra unika rekryteringstjänster får ditt företag i Norrköping förstklassiga finsktalande kandidater.  Påbörja dina rekryteringsresa redan idag genom vårt rekryteringsföretag.  Genom oss får du kanske stadens unikaste rekryteringslösningar! 

Rekrytera finsktalande personal till Norrköping

Rekryteringar till alla företag i Norrköping

Våra unika rekryteringstjänster lämpar sig för alla former av organisationer och verksamheter i Norrköping som vill hitta förstklassig finsktalande personal.  Kanske letar ditt kundtjänstföretag i Norrköping efter flertalet finsktalande kandidater? Eller kanske är ditt IT-bolag på jakt efter en finsktalande It-tekniker? Oavsett vilken form av kandidater ni letar inom segmentet “finsktalande kandidater”, så kan vi garantera att ni genom oss alltid får en skräddarsydd och förstklassig lösning.  Kontakta gärna oss så kan jag berätta mer om hur vi kan hjälpa er att hitta finsktalande personal till ert företag. 

Vilka arbetsmetoder tillämpar vi?

Vida varje rekryteringsprocess som vi åtar oss  i Norrköping, så tillämpar vi alltid traditionella rekryteringsmetoder. Dvs, vi genomför kravprofiler, telefonintervjuer, fysiska intervjuer, referenstagning, kandidatpresentation och rådgivning gällande anställning hos er. Det som däremot gör vårt koncept helt unikt i Norrköping är att vi alltid gör allt på finska. Genom detta kan vi i ett tidigt stadie alltid kvalitetssäkra kandidaternas kunskaper inom det finska språket.  Genom att ni anlitar oss behöver ni med andra ord aldrig vara oroliga över att de kandidater som vi skickar ert företag har brister i det finska språket. Om ert företag i Norrköping ska rekrytera finsktalande personal, så är vårt tips att inte chansa. Kontakta istället mig oss så hjälper vi er på bästa sätt att hitta kanske Norrköpings bästa finsktalande kandidater.  

"Vi vill erbjuda Norrköping helt unika rekryteringslösningar"

Via vårt rekryteringsföretag

Unika rekryteringar

För oss innebär unika rekryteringar att vi oavbrutet bearbetar från ståndpunkterna: klarhet, rekryteringar med finskakunskaper och rekryteringserfarenhet. Via oss får ditt företag  med andra ord en helt exklusiv rekryteringslösning för den svenska arbetsmarknaden. Våran rekryteringslösning kan ta ditt finska-projekt till helt nya nivåer och kanske göra ditt bolag till det största i Finland. Vi är aldrig nöjd med rekryteringsresultatet, innan du som kund är nöjd. För oss är 110% kundnöjdhet inte en vision, utan en sanning.  

01

Finsktalande processer

Alla våra rekryteringar i Norrköping sker helt på finska. Genom detta kan vi alltid kvalitetssäkra alla kandidater på ett helt unikt sätt.  

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att rekrytera. Du är alltid i trygga händer när du anlitar oss för dina uppdrag. 

03

Alltid transparens

Vi  erbjuder alltid avtalsenliga avtal utan några dolda avgifter. Du kan med andra ord lita på att jag håller mig till det som vi har kommit överens om. 

Alltid fördomsfrihet

I alla rekryteringsuppdrag som vi åtar oss är alltid fördomsfrihet något som vi alltid jobbar utifrån. Det enda som räknas för oss är att rätt person får rätt uppdrag.  

Bästa kandidaten till tjänsten

Vi rekryterar alltid bara den bäst lämpande kandidaten till tjänsten utan några fördomar mot hen.

Mångfald till ditt bolag

Genom mina unika arbetsmetoder bidrar vi alltid till mångfald för ett bolag. Vi tror på att mångfald kan ta varje verksamhet till nästa nivå!

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Rekryteringar till alla yrken

En vanlig fråga som vi ofta får är vilka branscher som vi utför finsktalande rekryteringar till? Vårt rekryteringsföretag utför rekryteringar till alla yrkeskategorier. Det spelar ingen roll om du letar efter kundtjänstpersonal, digitala marknadsförare eller försäljare. Från vårt rekryteringsföretag i Norrköping får du alltid en förstklassig lösning.  

Anlita oss