fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Umeå

Därför ska du

Välja vårt bolag

Går ert företag i Umeå i tankarna att rekrytera finsktalande personal? Chansa inte – utan kontakta oss istället. Vi är ett rekryteringsföretag som erbjuder företag i Umeå hjälp med att rekrytera finsktalande personal. Via vårt rekryteringsföretag får ni förstklassig hjälp att hitta personal till flertalet olika yrkeskategorier. Läs mer på följande målsida. 

Chansa inte om ni ska rekrytera

Kontakta oss istället

Vilka yrkeskategorier rekryterar vi till?

Våra rekryteringar lämpar sig till företag och yrkeskategorier som letar efter finsktalande personal. Vi kan tex hjälpa er med att hitta kundtjänstpersonal, marknadsförare, försäljare, vårdpersonal och digitala marknadsförare. För oss finns inga begräsningar när det kommer till finsktalande personal. Alltid när ni anlitar oss får ni skräddarsydda lösningar utifrån era verksamhetsmålsättningar. Kontakta oss gärna om ni har frågor så besvara jag dessa mer än gärna. Ni kan enkelt kontakt oss via telefon, e-post eller chatt. Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt webbmöte där vi berättar mer om våra unika tjänster. 

Umeås kanske unikaste rekryteringar

På vilket sätt är vårt koncept kanske det mest unikaste rekryteringskonceptet i Umeå? För det första sker alla våra rekryteringsprocesser alltid helt på finska. Genom detta kan vi alltid kvalitetssäkra att kandidaterna jag skickar verkligen behärskar det finska språket på bästa sätt. Vidare har vi ett stort kontaktnätverk som av finsktalande personer som ni kan få tillgång genom att kontakta mig. Vi har även tjänstgjort mot den finska marknaden under flertalet år och vet utifrån detta vad som krävs för att lyckas i Finland. Chansa som sagt inte om ni vill rekrytera finsktalande personal. Kontakta oss istället så lovar vi att hjälpa er på bästa sätt. 

"Umeås kanske unikaste rekryteringar"

Vårt rekryteringsföretag

Unika rekryteringar

Väljer ni att samarbeta med oss kan jag garantera att ni alltid får smidiga och effektiva lösningar. Vi arbetar alltid målmedvetet, effektivt och kundcentrerat. Du som kund står alltid i fokus i alla projekt som vi åtar mig i Umeå. Här nedan kan du läsa mer om våra effektiva rekryteringsprocesser. Har du frågor kan du självklart att ringa oss eller skicka e-post – så hjälper vi er mer än gärna. 

01

Finsktalande processer

Alla våra processer som vi genomför utförs alltid helt på finska. Via oss får ni kanske Umeå bästa rekryteringar när det kommer till finsktalande personal. 

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta mot den finska marknaden. Utifrån detta kan vi även hjälpa er på bästa sätt att rekrytera finsktalande personal. 

03

Alltid transparens

Det tillkommer aldrig några dolda avgifter när ni anlitar oss. Vi håller oss alltid till det som vi har kommit överens om vid projektets uppstart.  Vi är en trygg rekryteringspartner! 

Alltid fördomsfrihet

Fördomsfrihet är något som vi aldrig undviker ifrån under våra rekryteringsprocesser.  

Bästa kandidaten till tjänsten

Den bästa möjliga kandidaten får alltid jobbet utan några som helst fördomar. Vårt rekryteringsföretag i Umeå erbjuder alltid fördomsfria rekryteringar.

Mångfald till ditt bolag

Vårt rekryteringsföretag i Umeå hjälper dig att få en större mångfald till ditt bolag genom fördomsfria rekryteringar. Mångfald är alltid viktigt i allt jag gör.

En rättvis kandidathantering

Vid varje rekryteringsprocess bedöms kandidaterna lika oavsett etnicitet, funktionshinder, kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck samt religion eller annan trosuppfattning.

Marknadsföring mot Finland?

En annan tjänst som vi erbjuder mina kunder är hjälp med marknadsföring mot den finska marknaden. Dvs, vi hjälper svenska företag att etablera sig på den finska marknaden genom olika former av marknadsförings insatser. Om detta är något som ditt företag är intresserat av kan ni alltid kontakta oss för rådgivning. Vi börjar alltid alla processer med ett kostnadsfritt webbmöte. 

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Som tidigare nämnt är de processer som vi erbjuder er alltid noggranna och professionella. Här kan du läsa mer om hur mina processer fungerar i praktiken. 

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss