fbpx

Vi är ditt

Rekryteringsföretag i Värnamo

Därför ska du

Välja vårt bolag

Vi är ett rekryteringsföretag som vill ta rekryteringar i Värnamo till en helt ny nivå. Detta vill vi göra genom att erbjuda alla företag i Värnamo rekryteringar av finsktalande personal. Vi erbjuder rekryteringar av finsktalande personal till flertalet olika yrkeskategorier. På följande målsida kan du läsa om hur vi kan hjälpa just ditt företag med detta.

Finsktalande

Samtliga av våra konsulter behärskar finska både verbalt och skriftligt.

Kompetenstester

Vi har frambringat egna kompetenstester i det finska språket.

Entusiasm

Vi jobbar alltid med stor entusiasm i varje projekt som vi åtar oss i Värnamo.

Pricksäkert

Genom våra språkkompetenser slår våra rekryteringar aldrig fel.

Modernt

Vi tillämpar alltid moderna arbetsmetoder i varje projekt som vi åtar oss.

Hårt jobb

Vi jobbar alltid stenhårt för att ditt företag ska få 110 % bästa resultaten.

Låt oss hjälpa dig med

Finsktalande personal till Värnamo

Hur fungerar våra processer?

Vårt rekryteringsföretag i Värnamo tillämpar flertalet välkända rekryteringsmodeller. Skillnaden mot andra rekryteringsföretag i Värnamo är att vi utför hela våra rekryteringsprocesser helt på finska. Dvs, vi genomför intervjuer, tester, telefonsamtal och andra steg helt på finska gentemot kandidaterna. Självklart testar vi även kandidaternas svenskkunskaper, men vår specialitet är att vi kan erbjuda er förstklassiga rekryteringar av finsktalande personal. Anlitar du vårt rekryteringsföretag i Värnamo kan vi garantera att rekryteringen av din finsktalande kandidat inte kommer slå fel. Genom oss kommer du alltid få tillgång till bästa möjliga finsktalande kandidaterna i hela Värnamo.

Vilka yrken rekryterar vi till i Värnamo?

Genom att anlita vårt rekryteringsföretag får du tillgång till en värld full med stora möjligheter. Vi genomför nämligen rekryteringar till alla yrkeskategorier inom finsktalande personal. Det spelar ingen roll om du vill rekrytera finsktalande personal inom kundtjänst, försäljning, digital marknadsföring, truckförare eller vårdpersonal. Vi är som sagt ett rekryteringsföretag i Värnamo som kan hjälpa dig inom allt detta. För oss finns inga för stora eller små utmaningar. Det anda vi kräver från ditt företag i Värnamo är att du kommer med önskemål gällande kandidat – så lovar vi att komma med förstklassiga kandidater till dig. Kontakta oss gärna – så berättar vi mer om hur vårt rekryteringsföretag i Värnamo kan hjälpa dig på bästa sätt.

"Unika rekryteringar till Värnamo"

Via vårt rekryteringsföretag i Gävle​

Unika rekryteringar

Genom att anlita oss får du alltid ett rekryteringsföretag i Gävle som tror på ärlighet, öppenhet och avtalsenlighet i varje rekryteringsprojekt som vi åtar oss. Vi håller oss alltid till det som vi har kommit överens om på förhand och inga dolda avgifter tillkommer när du anlitar oss. Du får med andra ord genom oss ett tillförlitligt rekryteringsföretag i Gävle som du kan lite på i alla lägen

01

Finsktalande processer

Samtliga av vårt bolags rekryteringsexperter behärskar det finska språket både verbalt och i skrift. Vi är med andra ord ett rekryteringsbolag som tidigt i rekryteringsprocessen kan kvalitetssäkra era kandidater.

02

Mångårig yrkeserfarenhet

Våra rekryterare har mångårig erfarenhet av att tjänstgöra mot den finska marknaden, och vet således vilka krav som branschen ställer på den yrkesverksamma personalen. Hos oss får du alltid förstklassiga lösningar på dina rekryteringar. 

03

Alltid transparens

Vid varje rekrytering av finsk personal är transparens en viktigt faktor som vi aldrig avviker ifrån. Du med kund ska med andra ord alltid ha insyn i hela rekryteringsprocessen – från kandidatframtagning till anställning.

Kompetensbaserade rekryteringar

I varje rekryteringsprocess som vi åtar oss i Värnamo kan vi alltid garantera att kandidaterna får en rättvis och korrekt behandling. Ditt företag behöver med andra ord aldrig vara oroliga över att vi som rekryteringsföretag i Värnamo på något sätt behandlar kandidaterna illa.

Inga fördomar

Vi tjänstgör alltid helt fördomsfritt i varje rekryteringsprocess som vi utför. Det enda som räknas är att rätt person får rätt tjänst utan några fördomar.

Rättvis kandidatbehandling

Vi behandlar alla kandidater korrekt och rättvist. Efter avslutad process återkopplar vi alltid till de kandidater som inte har gått vidare i processen

Förstklassig intervjuteknik

Vi har mångårig yrkeserfarenhet av att intervjua kandidater. Genom detta ger vi varje kandidat en ärlig chans att uppvisa sina bästa kompetensområden.

Moderna arbetsmetoder

Vi är ett rekryteringsföretag i Värnamo som ständigt arbetar med utveckling, framåtanda och nytänkande. Med detta menas att vi alltid jobbar för att hitta nya, smidiga och förstklassiga rekryteringsprocesser. Vi granskar alltid de senaste nyheterna inom rekryteringsyrket och tillämpar sedan dessa metoder till våra rekryteringsprocesser. Anlitar du vårt rekryteringsföretag i Värnamo kan du vara säker på att vi kommer i kontakt med ett modernt rekryteringsbolag.

Via oss får du alltid

Professionella och noggranna rekryteringar

Vi tror på noggrant utförda analyser genom hela rekryteringsprocessen från första kontakten med kandidaten till dess att hen blir anställd på ditt bolag. Professionellt utförda rekryteringsprocesser är A och O för vårt bolag.

Anlitar du oss kan vi garantera

Anlita oss